Back to Question Center
0

Semalt: Els articles més fascinants de Wiki

1 answers:

Julia Vashneva, la Semalt Customer Success Manager, afirma que Cool Freaks 'Wikipedia Club és un dels grups de referència i famosos de Facebook. Ofereix els articles més divertits, més estranys i freakiest de Wikipedia. A partir de la balena de 52 a Tarrare, tot es posa a disposició dels membres de Facebook News Feeds. Des de la seva fundació al setembre de 2013, aquest grup ha crescut enormement i s'ha convertit en una comunitat de més de 30,000 membres actius. Aquí hem parlat dels articles més favorits i recents de la Viquipèdia .

Dutxa de carn de Kentucky

No és un acte sexual aterrador, sinó l'incident de temps inusual. Al març de 1876, al comtat de Bath, Kentucky, es van produir trossos de carn, especialment carn, en una àrea de 100 metres durant diversos minuts. Posteriorment, les peces van ser reconegudes com els teixits pulmonars d'un cavall.

Rain Queen

La reina de Balobedu va pertànyer a Sud-àfrica. Es creia que tenia control sobre els núvols i la precipitació. Durant anys, el tron ​​està buit a causa de controvèrsies sobre els nens il·legítims de Rain Queen i sobre les crítiques a l'estil de vida únic i estrany de Modjadji.

Drukpa Kunley

Aquest poeta i tibetà budista tenia el poder de transformar els dimonis en les deïtats protectores després de copejar-los amb el penis anomenat Thunderbolt of Flaming Wisdom. Kunley també és famós per les pràctiques esotèriques de la pintura de falles a les parets de Bhutan..

Joyce Carol Vincent

El cadàver de Carol Vincent va ser trobat al seu apartament de Londres, que semblava estrany i inusual ja que el cos mort estava estirat allí durant més de tres anys. Com que totes les factures es pagaven automàticament, la televisió i la calefacció funcionaven, i la part de la seva renda també es pagava, tothom creia que Joyce estava viu. Uns dies abans de la seva mort, aquesta jove havia tallat contactes amb els seus familiars i amics .

Armin Meiwes

Aquest home alemany es va fer famós per assassinar i menjar una persona que va acceptar menjar. Havia publicat un anunci al lloc, The Cannibal Cafe, on Meiwes va declarar que buscava algú que fos assassinat i consumit. Un home de Berlín, Bernd JР "Єrgán Armando, va respondre al seu anunci i Miewes va amputar el penis de Brandes i ho va cuinar correctament.

Jennifer i June Gibbons

Van ser bessons bells que reflectien els moviments dels altres i es parlaven els uns als altres de manera que ningú no podia entendre mai. Malgrat els intents de separar-los enviant-los a diferents escoles, els bessons es van tornar catatònics i es van aïllar fins que es van reunir durant tota la seva vida. Aviat es van convertir en delinqüents i van ser enviats a l'hospital, on van estar catorze anys.

George Herriman

George Herriman va ser un dels millors i famosos caricaturistes americans del segle XX. Va ser famós per la historieta anomenada Krazy Kat. Es va identificar com un grec, però el certificat de naixement enumera a George com un color amb una descendència de raça mixta.

Abdel Halim Hafez

Abdel era un dels cantants àrabs i egipcis més populars i notables. És considerat el fundador de la música àrab, i la seva música va inspirar les revolucions egípcies del 2011. Es va suïcidar el 1977 i el món mai va tenir Big Pimpin sense Halim Source .

November 29, 2017