Back to Question Center
0

Semalt: és un Spam de Google Analytics nociu?

1 answers:

El correu brossa en els comptes de Google Analytics és un problema comú que sempre apareix en dues formes diferents: spam de referència de bot i spam de referència de fantasma. Ivan Konovalov, l'expert Semalt , explica que l'spam de referència de bot és una col · lecció de robots reals que visiten el vostre lloc web o bloc. El correu brossa de referència fantasma és la col · lecció de robots que omiten un lloc web i arriben directament als servidors de Google Analytics. En realitat, no visiten el vostre lloc web i enganyen a Google Analytics per comptar les visites i les sessions de la pàgina - termostato modulare al miglior prezzo. Per tant, les dues categories són diferents entre elles. Tanmateix, tots dos poden arruïnar les dades d'anàlisi en una mesura determinada.

Com poden fer malbé els nostres llocs web o blocs?

Abans de res, permeti'm deixar clar que el correu brossa de referència de Google Analytics passa quan els pirates informàtics o els spammers intenten enviar dades falses als vostres comptes de Google Analytics. Utilitzen protocols de mesura específics per realitzar aquesta acció i recopilar les adreces IP d'un gran nombre de persones. Normalment envien visites de pàgines falses al compte de Google Analytics amb l'ajuda dels vostres ID de seguiment de la UA, sobrepassant-los amb la informació de referència per als llocs web i blocs de baixa qualitat.

L'objectiu dels spammers i els pirates informàtics és fer-los clic als seus enllaços d'afiliació, generant molts ingressos dels seus propis anuncis..Ofereix serveis de mala qualitat o us obliga a acabar a les pàgines sospitoses o infeccioses. És millor que no visiteu els llocs web o els blocs de correu brossa si voleu assegurar-vos la vostra seguretat i protecció .

Google Spicy de Google Analytics és perjudicial?

No hi ha danys directes al vostre lloc web, a més de la petita quantitat de visites que rebeu cada dia. A més, els bots incorren en els servidors, i les estratègies de SEO no poden ajudar-vos a bloquejar-les permanentment. Els spammers i els hackers no volen més que classificar els seus propis llocs en els resultats del motor de cerca i empènyer les vostres pàgines web darrere de la competència. Per tant, no tenen res a veure amb el vostre lloc fins que no hagin decidit robar la vostra informació personal .

És el trànsit real?

Per aclarir, el correu brossa del referent de Google Analytics no és el trànsit real. Mai visiten el vostre lloc web i envien sol·licituds falses als vostres comptes d'anàlisi a través de certs bots. Es mostraran a la llista de llocs de referència si comprova l'àrea Adquisició> Totes les dades de trànsit> Referència. Augmenten el percentatge de rebots del vostre lloc i redueixen el percentatge de conversió. Els spammers i els pirates informàtics només generen una ID de propietat de l'UA-XXXXY-Z i envien cops o peticions falses per destruir el vostre negoci a Internet.

Què podem fer per combatre el spam de referències de Google Analytics?

Podeu començar amb els elements essencials: aneu a l'àrea Configuració del vostre compte de Google Analytics i feu clic a l'opció "Exclou tots els hits d'aranyes i robots coneguts". Aquesta és la millor i més famosa iniciativa de Google, i podeu utilitzar aquest mètode per solucionar el problema en qüestió de segons. Com a alternativa, podeu crear filtres i excloure els referits o editar el fitxer .htaccess i desar els paràmetres abans de tancar la finestra.

November 30, 2017