Back to Question Center
0

Semalt Expert: 5 eines per detindre comentaris de correu brossa a WordPress

1 answers:

Els comentaris de correu brossa són una realitat dura, i els bloggers seran escalonats pel gran volum de comentaris sense sentit que reben per dia. No obstant això, WordPress és el millor sistema de gestió de continguts que pot ajudar a desfer-se dels comentaris de correu brossa. Si heu deixat aquest problema desatès, els comentaris de correu brossa poden superar la base de dades del vostre bloc i poden evitar-vos els resultats dels motors de cerca de manera permanent.

Aquí, Jack Miller, un especialista líder de Semalt , ha parlat sobre les eines per aturar els comentaris de correu brossa a WordPress - preco de oculos de sol feminino.

1. Akismet

Podeu accedir fàcilment a Akismet al vostre directori de complement de Wordpress. És un complement cost-efectiu i útil, que s'instal·la a l'instant. Desenvolupat per Automattic, aquest connector és molt potent i compta amb desenes d'opcions. Impedeix el correu brossa i les característiques d'un parell de gràfics per comprovar la qualitat dels comentaris que rep el vostre lloc. També té algoritmes d'autoaprenentatge de detecció de correu brossa i us permet fer comentaris al servidor Akismet, sense donar-li un aspecte estrany i estúpid al vostre lloc. Sorprenentment, Akismet inclou més de 40k xocs de correu brossa cada mes i és perfecte per a blocs personals i llocs web sense ànim de lucre .

2. WP-SpamShield Anti-Spam plugin:

Igual que Akismet, el complement WP-SpamShield Anti-Spam es presenta amb moltes opcions i característiques. Aquest complement està disponible al directori de WordPress i és un dels millors complementos fins ara. Actua com un potent WordPress..org Dipòsit de connectors i és gratuït. Això us pot ajudar a fer front als comentaris de correu brossa, inscripcions inútils i inscripcions, i desfer-se de pingbacks i trackbacks fàcilment. També pot bloquejar les adreces IP des d'on rep un gran nombre de comentaris cada dia. Aquesta eina utilitza una capa de JavaScript especial i l'ajuda a prevenir el correu brossa dels robots i les aranyes perjudicials.

3. Abella anti-spam:

Aquest complement també està disponible al directori de Wordpress Plugin i té més de dos milions d'instal·lacions actives fins ara. Aquest complement encara ha estat recomanat pel fundador de WordPress Matt Mullenweg i és gratuït. Es fa càrrec de les adreces IP que distribueixen el programari maliciós en línia, seguiu els vostres comentaris i vetllaran per la qualitat d'aquests comentaris. També us mostrarà les estadístiques setmanals detallades i les activitats de correu brossa perquè pugueu tenir una idea d'on va el vostre blog .

4. CleanTalk:

CleanTalk és un dels plugins premium més populars, millors i més famosos d'Internet i ofereix serveis relacionats amb la protecció als bloggers i administradors web. Impedeix els comentaris de correu brossa, registres il·legals i registres, i utilitza l'algoritme intel·ligent per detectar tot el correu brossa del vostre lloc web. Estalvia aquests comentaris de correu brossa a la base de dades Clean Talk i, a continuació, els elimina quan no està en ús.

5. WordPress Zero Spam:

És un dels plugins de prevenció de correu brossa més simples i complets fins ara.

Aquest és un dels plugins més simples de prevenció de correu brossa. WordPress Zero Spam funciona de manera efectiva i bloqueja els comentaris dels usuaris desconeguts i de les adreces IP sospitoses. Es pot activar el JavaScript en qualsevol moment, i podeu treure el màxim partit a les seves funcions. Això funciona per evitar que els robots i les aranyes ingressin al vostre lloc i enviïn correu brossa a la secció de comentaris. Aquest complement és gratuït i es presenta en diverses formes per combatre els humans ineficaços.

Podeu mantenir fàcilment el vostre blog o lloc web de WordPress net, mantingut i organitzat amb aquests complementos integrals.

November 30, 2017