Back to Question Center
0

Semalt Expert - 7 Heu de tenir els tipus de connectors de WordPress

1 answers:

No podem negar que més de 25% de llocs web i blogs siguin propulsats per WordPress, fent-lo el millor sistema de gestió de continguts en línia. Hi va haver moments en què blogger.com era l'única opció per a comerciants i escriptors de contingut, però ara WordPress és àmpliament usat i agradat a causa de la seva capacitat d'estendre les funcionalitats d'un lloc. En paraules simples, podeu afegir fàcilment centenars o milers de connectors al vostre lloc de WordPress i pot millorar el seu rendiment. Els complementaris han facilitat que els programadors i no programadors puguin crear i mantenir un lloc web professional. No necessiteu cap coneixement tècnic per iniciar un lloc web perquè els connectors de WordPress estan disponibles per fer que el vostre treball sigui més fàcil i ràpid que mai. Alguns dels plugins de WordPress ens ajuden a augmentar el trànsit del lloc web o del bloc mentre que els altres ens ajuden a millorar el percentatge de conversions i reduir el percentatge de rebots.

Oliver King, un expert líder en Semalt Serveis Digitals, ha adaptat 7 tipus principals de plugins de WordPress que hauria de saber.

1. Emmagatzematge en memòria cau

L'emmagatzematge en caché és una de les millors i més famoses facetes del vostre negoci en línia. Pot reduir dràsticament el temps de càrrega de les teves pàgines web i oferir una excel·lent experiència d'usuari. A més, això us suggereix com reduir el percentatge de rebots del vostre lloc i té un bon impacte sobre els motors de cerca, especialment Google. Com més ràpid carregui el lloc, més gran serà el seu rànquing de motors de cerca. No ha d'estranyar que els visitants tendeixin a navegar lluny del vostre lloc si no es carrega en cinc segons. És per això que cal millorar la velocitat de càrrega del vostre lloc amb el tipus correcte de connectors. Encara que hi ha moltes opcions disponibles, però els millors connectors de WordPress són W3 Total Cache i WP Super Cache.

2. Opció de subscripció

Heu d'haver sentit que els diners són tots al correu. Això és el que creuen els empresaris d'èxit. Una gran llista de subscriptors us pot ajudar a fer créixer el vostre negoci a un ritme més ràpid i pot obtenir-vos molts clients potencials. També permetrà als administradors web obtenir visitants que tornen ràpidament als seus llocs i blocs..Els millors connectors de subscripció per al vostre lloc de WordPress són subscripció al butlletí de notícies i WP Subscriber Pro.

3. SEO

Si voleu conduir trànsit orgànic al vostre lloc web o millorar el rànquing dels motors de cerca, haureu d'optimitzar les vostres pàgines web per a SEO. L'addició de títols meta, descripcions i metaetiquetes manualment és força agitada i molesta, però la integració dels connectors al vostre lloc eliminarà la voluntat manual i us ajudarà a afegir la informació rellevant en molt poc temps. Els millors i més famosos connectors de WordPress a aquest respecte són WordPress SEO per Yoast, One SEO Pack i SEO Ultimate.

4. Anàlisis

Com a qüestió de fet, tots els administradors web han de saber sobre el rànquing del seu lloc web. Sense cap coneixement adequat sobre la qualitat del vostre trànsit, mai no podeu prendre les decisions correctes de màrqueting. Per això, haureu d'integrar el vostre lloc i instal·lar Google Analytics com a eines d'anàlisi. Jetpack també és bo, ja que obté dades correctes sense crear confusions per a vostè.

5. Pàgines de destinació

Les pàgines de destinació tenen un paper important a l'hora de millorar i millorar el percentatge de conversions. Si vol alimentar vendes addicionals porta al màrqueting de contingut, màrqueting en xarxes socials i màrqueting per correu electrònic, haureu d'obtenir pàgines de destinació efectives. Una pàgina de destinació pot convèncer als usuaris de registrar-se als vostres butlletins i fer possibles les compres. A WordPress, hi ha diversos connectors que us ajudaran a crear pàgines de destinació convincents, però les pàgines de destinació, Zedity i Optimize Press 2.0 són les millors.

6. Publicacions relacionades i famoses

Gairebé tots els administradors web lluiten amb el problema de la taxa de rebot alt. Els usuaris vénen al vostre lloc web, llegeixen el contingut, els agrada i comparteixen-lo i naveguin a altres llocs. Això succeeix quan no expliques la teva història amb molta impressió. Un visitant no passarà més de tres segons al vostre lloc web i necessitareu reduir el percentatge de rebots per obtenir un millor rànquing en els motors de cerca. Els connectors WordPress més famosos que poden afegir publicacions populars o relacionades al vostre lloc són publicacions relacionades amb WordPress i un altre complement d'enllaços relacionats.

7. Integració dels mitjans socials

Els llocs de xarxes socials ens ajuden molt al màrqueting en línia. Gairebé tots els llocs web se centren a conduir el trànsit de les xarxes socials. Amb més d'un noranta per cent de persones que utilitzen Facebook i Twitter per comunicar-se amb la família i els amics, res no és millor que utilitzar connectors de xarxes socials per implicar-los. Els millors connectors de WordPress a aquest respecte són Ultimate Social Deux, la barra social flotant i els vincles socials Source .

November 30, 2017