Back to Question Center
0

Semalt Expert aclareix perquè el SEO necessita ser un component integral de la vostra empresa

1 answers:

L'optimització del motor de cerca (SEO) no es pot fer una vegada per assolir l'èxit.Per a la sostenibilitat, SEO necessita integrar-se en els processos bàsics de gestió de l'empresa de comerç electrònic.

fa una dècada i mitja, un professional de SEO pot millorar la cerca orgànica ala comoditat de la seva habitació. Recordaria les paraules més importants en còpia després d'haver estat ja en paper, fer un mapa del lloc i, posteriorment,crea enllaços a wikis, articles i comentaris de bloc.

SEO encara comporta l'autoritat de l'enllaç i la rellevància de les paraules clau. No obstant això, actualment, ella materialització d'aquests elements crítics s'ha d'articular d'acord amb l'estructura del lloc; en els productes que sónsempre; la forma en què se'ls nomena. Aquesta és la raó per la qual cal incorporar-se a les operacions principals de la vostra empresa digital.

Artem Abgarian, el Senior Customer Success Manager de Semalt ,dóna una idea de per què SEO necessita integrar-se en el nucli de la vostra empresa i com s'ha d'executar l'empresa de comerç electrònic.

SEO actual és sobre la influència

De fet, els experts en SEO només són responsables de resultats limitats. SEO requereixrecerca exhaustiva de paraules clau sobre una base freqüent per il·luminar la taxonomia i l'estratègia. Hem d'avaluar el lloc sovint per estar segurque compleix amb els consells sobre optimització. Cal optimitzar el contingut i escriure metadades per a nous continguts.

Assessorament a altres equips

L'entrada de SEO més important és l'assessorament sobre una gran varietat de projectes com ara l'eliminacióel contingut actualitzat i el disseny de la nova secció continent.

Per exemple, un client em va preguntar per què el rendiment de la secció de la recepta erano d'acord amb l'expectativa. Una revisió del tema en qüestió mostrava que no hi havia entrades de navegació per als motors de cerca.En particular, no hi va haver cap possibilitat que els motors de cerca anessin al procediment que el client preveia assignar.

La solució d'aquestes dues preocupacions va permetre a les receptes forçar el trànsit de cerca orgànicaa la plataforma, que, en definitiva, es converteix en compres.

Aquesta preocupació mostra el que succeeix quan el factor SEO es troba en compte després de la finalitzaciód'un projecte. La integració de SEO des del principi redueix el cost de solucionar problemes i també millora el rendiment de les receptes.

De l'estratègia a la prova

Per obtenir un rendiment efectiu, el SEO ha d'estar involucrat en cada etapa de l'estratègiaa l'inici d'un projecte d'execució i avaluació al final. L'estratègia ha de ser informada per la recerca i anàlisi de paraules clau, pàginanoms, taxonomia i navegació. El domini profund dels algoritmes i les capacitats de bot hauria d'assessorar sobre les opcions de desenvolupament, disseny i plataforma.

Cadascuna d'aquestes especialitats pot millorar el rendiment de SEO o fer-les mal.

Incorporació de SEO als procediments digitals en una empresa de comerç electrònic fomentavalor SEO òptim a un cost mínim.

Els sitges són els enemics naturals de la integració, ja que ho fan difícilEls experts en SEO examinen la correlació entre els projectes i influeixen en els ingressos generats a partir del comerç electrònic dependent de la cerca orgànica.

Consignar responsabilitat, accés

Si desitgeu centrar-vos en el rendiment de la cerca orgànica, necessiteuuna persona compromesa amb SEO que abasta tota la publicitat, el comerç electrònic i les funcions digitals de l'organització. Empleo d'unexpert en SEO intern és l'enfocament més eficaç per garantir que SEO es converteixi en un component integral de la vostra empresa Source .

November 27, 2017