Back to Question Center
0

Semalt Expert: Com canviar a un nou domini sense pèrdues en el rànquing

1 answers:

És possible que estigui disposat a canviar el domini quan vegeu que hi hauna més fàcil d'utilitzar. O potser, acaba de canviar el nom de l'empresa i necessiteu canviar el nom del dominisimilar. Afortunadament, és possible transferir un lloc a un nou nom de domini sense danyar el rànquing de cerca.

Ryan Johnson, l'expert de Semalt Els serveis digitals comparteixen els consells sobre com canviar el nom del domini sense danyar el vostre rànquing.

1. Còpia de seguretat de tot

Si canvieu a un domini nou, de vegades pot comportar problemes importants,i un pot veure's obligat a tornar a l'antic. És important assegurar-vos que heu treballat fitxers de còpia de seguretat. En qualsevol cas, ho faranassegureu-vos que cap pèrdua serà crucial per a vosaltres.

2. Netegeu el vostre nou domini

Verificar el vostre nou domini assegura que el domini nou no ho faràcontenen qualsevol problema pendent de resoldre. Les Eines per a administradors web de Google ofereixen nous dominis. La pàgina Accions manuals us permet verificar els errors. Sihi ha accions manuals necessàries, feu els canvis necessaris i envieu una sol·licitud de reconsideració. A l'aprovació, es pot avançaramb el següent pas.

3. Contingut en moviment

Els experts de SEO recomanen que es transfereixi el contingut al nou domininom per parts per avaluar l'impacte que tindrà en els rànquings de cerca. És molt de temps, però protegeix el lloc webposant en perill el seu rànquing de cerca. Una redirecció de 301 redirigeix ​​Google a la ubicació del nou contingut. La reubicació manual requereix posarun sistema de gestió de continguts en el seu lloc.

4..Redirecció permanent de pàgines antigues

Configuració de 301 redireccions per al fitxer .htaccess per assegurar-hoGoogle i els visitants del lloc trobaran el nou domini. Mantindrà els rànquings de cerca i protegir els propietaris de sancions duplicades de contingut.Per evitar-ho, creeu 404 pàgines per a contingut sense equivalència amb el nou domini. A més, mapeu els URL antics als nous abans de realitzar-losQualsevol redireccionament per augmentar la rellevància del contingut.

5. Informeu a Google of the Move

Les redireccions informen els motors de cerca sobre els canvis de domini. També esuna bona idea de presentar una notificació de canvis oficials. Requereix afegir i verificar el nou domini a les Eines per a administradors web de Google. Unha d'assegurar-se que tots els 301 estan en vigor abans que Google accepti una sol·licitud per canviar l'adreça.

6. Crea un mapa del web

Els mapes del lloc HTML milloren l'experiència de l'usuari, mentre que els mapes web de XML si us plauels motors de cerca. Google recomana l'ús d'URL vells i actualitzats. La majoria de les pàgines indexades pertanyen als antics URL. Per tant,les empreses han de donar temps al lloc abans d'indexar canvis als nous URL. La creació manual de XML és difícil, però XML-Sitemaps iEls mapes del lloc Google-XML ajuden a automatitzar el procés.

7. Comproveu i actualitzeu enllaços interns i entrants

Les redireccions de 301 apunten enllaços interns cap al nou domini. InternEls enllaços no condueixen a enlloc quan es tanca l'antic domini, el que significa que necessiten reemplaçar abans que això passi. A més, els llocs que enllacen amb ell'antic domini ha d'actualitzar els seus enllaços a les noves assegurant així l'autorització de l'enllaç indefinit.

8. Monitor d'Analytics

El procés d'esment anteriorment de set passos garanteix que el domini noperd el trànsit de cerca permanentment. No obstant això, la supervisió de l'anàlisi de lloc web i la consola Webmaster de Google és obligatòria en els mesossegüent.

9 Source . Suggeriments addicionals

  • Informeu als subscriptors, seguidors i visitants de correu electrònic sobre el canvi d'avanç
  • Realitza la pàgina a la pàgina en lloc de les redireccions de sitewide
  • Proporcioneu el temps del domini per reprendre els seus nivells de previament
  • Augmenteu la vostra campanya de relacions públiques per informar el públic més ampli
November 27, 2017