Back to Question Center
0

Semalt Expert: Com eliminar comentaris de correu brossa a WordPress?

1 answers:

Els comentaris spam són un problema important per als administradors web i els bloggers. Si heu desenvolupat un bloc o un lloc web de WordPress, podeu estar familiaritzat amb aquesta amenaça i és possible que vulgueu eliminar i evitar els comentaris de correu brossa. Hi ha una àmplia gamma de protecció de comentaris de correu brossa i eines de defensa i connectors en línia. Alguns usuaris eliminen aquests comentaris manualment, mentre que els altres instal·len plugins o programes rellevants - online computer support in Portland.

Jack Miller, un expert excel·lent de Semalt , explica aquí alguns consells útils sobre aquest tema.

Akismet Comment Spam Fighter:

A partir d'ara, Akismet és el millor combat de correu brossa en línia. Els llocs web i blogs de Wordpress ho tenen instal·lat de manera predeterminada, i Akismet utilitza diversos algorismes combinats amb la base de dades creada per la comunitat per saber quins són els comentaris falsos i spam i quins són legítims. Per activar Akismet al lloc de WordPress, heu d'anar a l'àrea de complements i fer clic al botó Activar. Un cop Akismet s'activa, veuríeu que els comentaris de correu brossa es dirigeixen a l'àrea del Panell de comentaris, el que significa que no apareixeran al vostre bloc ni al lloc web. Tots els comentaris han de passar per la xarxa d'Akismet, i la informació inútil s'afegeix automàticament a la seva base de dades creada per la comunitat.

Si no voleu utilitzar aquest complement de WordPress, hi ha uns quants passos que prometen evitar que la part gran us molesti i entri a la secció de comentaris pendents..

1. Bulk Eliminar el correu brossa Comentaris:

Si heu rebut tones de comentaris d'spam, és hora de suprimir-los tots i impedir-ne l'arribada. Per això, haureu de seguir aquests senzills passos:

  • Instal·leu el complement Suplement de comentaris pendents al vostre lloc de WordPress
  • Vés al comentari -> Suprimeix l'àrea de comentaris pendents i fes clic al botó Elimina comentaris pendents
  • Aquest complement us eliminarà tots els comentaris sense sentit i inútil d'una vegada

2. Afegiu la llista de comentaris de la llista negra Paraules clau:

És el moment d'evitar que els comentaris futurs de correu brossa ingressin al vostre lloc i us irritessin:

  • Obriu el WordPress Comentari Llista negra Paraules clau en el vostre tauler de WordPress
  • Copieu la llista completa de paraules clau de correu brossa conegudes i desconegudes
  • Al tauler de WordPress, aneu a l'àrea Configuració -> Discussions i enganxeu-les a l'àrea Llista negra de comentaris
  • Desa els canvis abans de tancar la finestra

3. Ajusta la configuració de WordPress:

La configuració de discussió del blog de WordPress es pot ajustar segons els vostres requisits. També podeu desactivar l'àrea Notificacions i desfer-se dels comentaris de correu brossa a l'instant .

4. Utilitzeu connectors antispam com ara Akismet:

Igual que Akismet, WordPress té desenes de complementaris antispam per beneficiar-se. La majoria d'aquests complements són gratuïts i us poden ajudar a desfer-se dels comentaris inútils en molt poc temps. Assegureu-vos que heu actualitzat el vostre complement i el reemplaça amb una nova versió perquè els spammers i els pirates informàtics sempre busquen noves tècniques i maneres d'enviar correu brossa a una gran quantitat de llocs. El connector API funciona exactament com Akismet i es pot instal·lar des de l'àrea del Directori de connectors.

Conclusió: ja heu acabat:

Instal·lar un complement no és massa difícil, i moltes persones estimen la manera en què Akismet tracta els comentaris de correu brossa. A més, aquest connector és lleuger, ofereix moltes característiques i és gratuït .

November 30, 2017