Back to Question Center
0

Semalt Expert: comentaris de correu brossa de WordPress - 5 tècniques senzilles per fer front

1 answers:

Si el vostre lloc o bloc de WordPress també rep informes per correu brossa, haureu d'aprendre i adaptar aquestes tècniques establertes per Jack Miller, especialista líder en Semalt Serveis Digitals.

1. Elimineu els comentaris de correu brossa manualment:

És important tenir un ull als vostres comentaris i d'on vénen. L'ús d'Akismet o altres connectors similars pot obtenir-vos molts beneficis, però no hi ha cap alternativa per a l'eliminació manual. Hauríeu de verificar i suprimir sovint els comentaris que semblen il·legals o que contenen paraules clau o enllaços de retorn sospitosos. Assegureu-vos que heu buidat la paperera una vegada que els comentaris maliciosos s'han eliminat del vostre bloc.

2. Mantingueu els comentaris per moderar:

Depèn del temps que necessiteu per comprovar, aprovar o rebutjar els comentaris. Mentrestant, podeu mantenir-los per moderació i no deixeu que ningú publiqueu els comentaris directament a les publicacions del vostre blog. Preferia preferir mantenir els comentaris durant un temps que utilitzar Akismet. Comprovo tots els comentaris i assegureu-vos que no sigui creat per un spammer o bots. Els comentaris que contenen enllaços malintencionats, paraules clau o discussions irrellevants no s'han d'aprovar, però s'han eliminat del vostre lloc web. En paraules simples, podem dir que heu de posar la marca als comentaris quan confieu en qualsevol lector i deixar que publiqueu els vostres comentaris directament i sense moderació.

3. Modifiqueu el fitxer .htaccess per evitar comentaris de correu brossa de WordPress:

El vostre fitxer .htaccess us ajudarà a estrènyer la seguretat del bloc de WordPress fins a cert punt. Les línies curtes de codis són molt millors que les línies llargues i reduiran el nombre de comentaris de correu brossa. Un cop hagueu accedit al fitxer .htaccess al vostre compte de WordPress, haureu de denegar els robots amb el següent codi:

# Protegeix del correu brossa i els bots

RewriteEngine On

RewriteCond% {REQUEST_METHOD} POST

RewriteCond% {REQUEST_URI}..wp-comments-post \ .php *

RewriteCond% {HTTP_REFERER}!! Yourswebsite.com. * [OR]

RewriteCond% {HTTP_USER_AGENT} ^ $

RewriteRule (. *) ^ Http: //% {REMOTE_ADDR} / $ [R = 301, L]

Els robots i les aranyes són les plagues més irritants, de manera que evitar-los amb aquest codi és molt fàcil i eficaç.

4. Prohibiu les adreces IP dels spammers:

Quan una persona comenta al vostre bloc, la seva adreça IP es registra al vostre compte de WordPress. Hauríeu de comprovar totes les adreces IP de forma aleatòria i bloquejar les adreces IP que semblin sospitoses i estranyes. Podeu bloquejar la major quantitat d'adreces IP possible o podeu utilitzar un connector de WordPress per bloquejar permanentment totes les IP sospitoses. D'altra banda, podeu afegir aquest codi al fitxer root.htaccess per bloquejar les adreces IP sospitoses.

# bloc ip

permetre l'ordre, negar

nega de 192.168.44.211

negar de 224.39.163.11

nega de 172.16.7.91

5. Instal·leu el complement anti-spam:

Hi ha centenars de milers de complements que podeu utilitzar per desfer-vos dels comentaris de correu brossa. Com t'ho vaig dir que no utilitzava l'Akismet, però una vegada vaig provar el Quiz. Aquest connector està present al directori del Plugin de Wordpress i es pot instal·lar sense cost. Aquest complement ajuda a evitar que el correu brossa de WordPress i els comentaris de troll es preguntin al comentari per respondre un parell de preguntes Source .

November 30, 2017