Back to Question Center
0

Semalt Expert: el que els factors de SEO en el lloc afecten més que les paraules clau

1 answers:

L'optimització de SEO es basa en paraules clau seleccionades i en llocs web integreu-los tant per a l'optimització in situ com per a fora. L'ús de paraules clau és una part important del procés de SEO. Si s'utilitza com a punt central De l'estratègia, de vegades pot funcionar contra el venedor. L'ús excessiu de paraules clau pot conduir a la seva penalització, o pot distreure'l qui està treballant amb ells des d'altres elements estratègics importants. Els venedors haurien de centrar-se en factors d'optimització més importants .

El gerent d'èxit del client de Semalt ,Frank Abagnale explica quins aspectes de l'optimització in situ són els més essencials .

El posicionament del contingut és més que la freqüència de paraules clau

La ubicació de les paraules clau a cada pàgina és important quantes vegades apareixen. Per exemple, un encapçalament és més valuós que el peu de pàgina, o el contingut mig d'un llarg tram d'informació. Emplenar paraules clau al text pot alterar el contingut de qualitat, compartible i valuós que es troba dins de l'estructura del lloc.

Cerca semàntica i anàlisi in situ

Google ha canviat d'utilitzar paraules clau com a bloc a realitza comparacions individuals a les consultes de cerca. En canvi, els robots de cerca de Google fan consultes més exhaustives sobre frases llargues per establir el propòsit del lloc. Assumeix l'ús semàntic del llenguatge, i ho combina amb les consultes pertinents, un procés conegut com semàntic cerca. El benefici de la recerca semàntica és que no importa quina frase de paraules clau utilitza sempre que s'ajusti al context de la negocis..Els propietaris d'empreses ara poden centrar-se en el que té sentit per al seu negoci i marca .

Navegació de lloc i estructura

Els llocs han d'oferir un accés fàcil als usuaris d'una manera que ells entén com fer-ho. Google fa efectiu això assegurant que els llocs siguin fàcilment navegables. Un lloc web net i organitzat, amb una un estil de navegació clar i concis que conté diversos submenus que guanya més que un lloc amb enllaços distribuïts per tota la interfície. Sitemaps Les opcions tradicionals d'espera com ara les pàgines de contacte, sobre i serveis són excel·lents recursos. El contingut del lloc web no importa si hi ha és una estructura sòlida i intuïtiva.

Velocitat del lloc i seguretat

S'ha produït una major competència i accés múltiple als dispositius en velocitat, factor de classificació, obtenint més tracció. Implementar un sistema de memòria cau net, reduir les mides d'imatges i desfer-les de manera innecessària Els desordres són maneres d'augmentar la velocitat del lloc web. La seguretat del lloc també és important i els llocs web que tenen xifrat SSL (denotat https :) estan experimentant un impuls en el seu rànquing. S'espera que augmenti el valor de la seguretat del lloc a mesura que avança el temps.

L'optimització mòbil ara és necessària

Els llocs amigables per a mòbils reben un increment de classificació en comparació a aquells que no ho són. Google va llançar una actualització que revoluciona la manera com es determina el lloc sense amics. Google penalitza els llocs que ho facin no compleix els llindars. Encara que un lloc ja està optimitzat per a mòbils, l'acció de Google és una indicació de la seva visió a llarg termini que és millorar l'experiència de l'usuari i menys en coses insignificants, com ara paraules clau.

Quant a paraules clau ajuden a trobar continguts o presentar-los competitius Les oportunitats, les evidències mostren que l'ús d'estratègies, que giren entorn de la implementació de paraules clau, no és una part important del treball. Els elements del lloc milloren l'experiència de l'usuari, augmenten la qualitat dels llocs web i ajuden a evitar sancions. Com va ser demostrat pels clients de Semalt Digital Services , Els factors d'optimització in situ també tenen impacte en la reputació del lloc web Source .

November 27, 2017