Back to Question Center
0

Semalt Expert elabora a Caldera Form, el complement més potent per a llocs de WordPress

1 answers:

El formulari de contacte de correu brossa és irritant i molest i causa molts riscos de seguretat al vostre blog o lloc web. De manera que, bloquejar el correu brossa i mantenir el formulari de contacte segur hauria de ser la vostra màxima prioritat si feu servir Caldera Forms. Artem Abyar, el Semalt Senior Customer Success Manager, explica que per permetre programes integrals i potents contra el correu brossa per al formulari de contacte, primer heu de crear un formulari completament nou. Un cop finalitzada, l'eina antispam treballarà per mantenir les formes lliures d'atacs no desitjats i de correu brossa .

Què fer si obté spam amb Caldera Forms?

Si utilitzeu el complement per defecte de mel amb els formularis de Caldera i no funciona correctament, hi ha algunes maneres d'eliminar l'spam instantàniament:

  • Abans de res, preferiu utilitzar un bloquejador de WordPress ben administrat i organitzat que garanteixi que tots els robots i les aranyes arribin al vostre lloc web. Us suggerim que utilitzeu WPEngine i Pantheon en aquest sentit
  • També podeu utilitzar els serveis de correu electrònic que bloquegen automàticament el correu brossa. Us suggerim Caldera Forms Pro per a Caldera Forms i SendGrid per a tots els altres correus electrònics..
  • També és bo utilitzar un complement anti-spam. Hi ha centenars de milers de complementaris anti-spam al vostre directori de plugins de Wordpress, i podeu triar un complement rellevant i instal·lar-lo el més aviat possible

Què passa amb el camp ReCaptcha?

També és bo obtenir un reCaptcha i evitar els comentaris de correu brossa al vostre lloc web. Això pot ser que no funcioni correctament amb Caldera Forms, de manera que hauríeu d'ajustar-ne la configuració manualment. És segur dir que reCaptcha és menys eficaç i útil que els connectors antispam predeterminats que s'esmenten a continuació .

Caldera Forms Anti-Spam:

Si teniu un lloc web de WordPress, heu d'instal·lar aquest connector el més aviat possible per evitar que Caldera Forms es faci de correu brossa i virus. Aquest és un complement senzill i fàcil d'utilitzar per al lloc web que és gratuït i inclou desenes de funcions. Usant-lo, podeu accedir a instruccions detallades sobre com desenvolupar un formulari de contacte bell. Aquest complement ofereix els constructors de formularis d'arrossegar i deixar anar, les opcions de visualització prèvia, les plantilles per accelerar la creació de formularis i ajuda a crear formularis de resposta en qüestió de segons.

Clean Talk Anti-Spam:

Aquest complement de WordPress es pot integrar fàcilment amb els formularis de Caldera i contribuir a evitar el correu brossa a les seccions de comentaris. La millor part és que es tracta tant de versions gratuïtes com de versions premium; vol dir que la versió gratuïta és bona per a petites empreses i blogs privats i la versió premium és ideal per a grans llocs web i marques en línia. L'opció Gravity Forms (Formes de gravetat) es pot habilitar per editar els formularis existents i donar-los una aparença poderosa i extraordinària .

Anti-Spam Bee:

És un complement complet i útil de WordPress per a formularis de Caldera. Proporciona serveis antispam gratuïts i disposa de milions d'instal·lacions actives a Internet. El Formulari de contacte 6 també es pot editar mitjançant aquest complement i és fàcil d'usar. A més, hi ha multitud d'extensions disponibles per als usuaris, i podeu personalitzar aquest complement segons els vostres requisits i expectatives. També inclou el suport reCaptcha i pot gestionar l'enviament del formulari Ajax Source .

November 30, 2017