Back to Question Center
0

Semalt Expert en el millor desembarcament i & Temes de pàgina de vendes per a usuaris de WordPress

1 answers:

Si el vostre lloc web o negoci en línia està augmentant enormement, haureu de consolidar els vostres temes de WordPress el més aviat possible. I per a això, necessitaràs un tema premium ben dissenyat i una increïble pàgina de destinació per fer les conclusions sòlides. Hi ha dos tipus diferents de pàgines de destinació: pàgines de generació de trucades i feu clic a les pàgines de destinació - miete wohnung zuerich. Un lloc de comerç electrònic en línia ha de ser fàcil d'usar i amb un disseny de qualitat. El més important, ha de tenir pàgines de vendes eficients. Sense un tema premium o personalitzat de WordPress, no podràs implicar més i més clients a mesura que els usuaris se sentin frustrats i molestos mentre intenten comprar al vostre lloc web .

Oliver King, expert en Semalt , fa un cop d'ull a la llista de la millor pàgina de destinació i temes de la pàgina de vendes per als usuaris de WordPress:

01. Solopreneur:

Aquest tema ha estat desenvolupat per FancyThemes i inclou pàgines de destinació potents i increïbles que estan dissenyades per augmentar les vostres converses. Aquest tema aprofita la tipografia i les imatges grans i ens ajuda a complir els criteris de les pàgines de destinació d'alta conversió. A més, augmenta els ingressos de la nostra empresa en molt poc temps. Les pàgines de destinació de Solopreneur són part d'aquest tema complet; vol dir que no heu d'invertir diners i temps integrant les pàgines de destinació separades amb aquest tema.

02. JustLanded:

JustLanded és conegut per la seva excel·lent aparença i capacitat per atendre la nostra estètica. És un tema fàcil d'usar i ens permet crear pàgines d'aterratge d'alta qualitat i pàgines de vendes fàcilment. amb molts dissenys i respon a diferents plataformes en línia. Aquest tema empaquetarà el vostre contingut en diferents categories i s'adaptarà a totes les mides de la pantalla, atreure més persones al vostre lloc i generar clients potencials.

03. Llançament:

Launchkit és una de les millors pàgines de destinació i temes de pàgines de vendes per als llocs de WordPress. Fa el cas sòlid per si mateix i s'ajusta convenientment a qualsevol lloc de comerç electrònic convenientment. Aquest tema us ajuda a fer brillar els vostres projectes donant-vos moltes opcions versàtils. Definitivament crearà pàgines de destinació de qualitat per a vostè i generarà clients potencials en un gran nombre. Aquest tema potent i responsable li permet executar diverses opcions de configuració i A / B, garantint la capacitat de resposta de totes les mides de la pantalla.

Què fa un bon tema de la pàgina de vendes?

Una de les coses principals a buscar en una pàgina de destinació o tema de la pàgina de vendes és qui ha desenvolupat el tema i és gratuït o gratuït. WooCommerce és un dels millors i més famosos temes de WordPress i té moltes funcions, com ara imatges d'alta resolució, flexibilitat per personalitzar-les i responsables de totes les mides de la pantalla. Assegureu-vos que el tema que trieu té les següents especificacions:

  • Opcions per crear àrees de pertinença i pàgines de destinació
  • .
  • Presentació destacada de continguts web com presentacions de diapositives i espai de presentació
  • .
  • Hauria de ser compatible amb tots els dispositius amb diferents resolucions.
  • Hauria de tenir funcions de SEO per integrar el vostre lloc als resultats del motor de cerca
  • .

Conclusió i extres addicionals a considerar:

Un cop hagueu seleccionat el tema, haureu de treballar en la seva combinació de disseny i color, assegurant-vos que el tema coincideixi amb el nínxol i els requisits empresarials del lloc. Tècnicament, la bellesa del vostre tema de WordPress i les seves opcions serà molt important. Podeu instal·lar un parell de complements per millorar el rànquing del vostre lloc i oferir informació útil als vostres lectors per convertir-los en clients satisfets.

November 30, 2017