Back to Question Center
0

Semalt Expert revela 13 tècniques simples que exploren tots els negocis amb èxit

1 answers:

Per a algunes persones, l'èxit pot semblar l'aixecamentuna bossa de sorra, però per a uns pocs, és només una rutina. Com és possible?

L'etapa inicial és matar la por, que prové del sentit del fracàs, preguntantcontínuament i planificant correctament. El principal gestor d 'èxit de clients de Semalt ,Igor Gamanenko afirma que els anys d'experiència són inestimables com ho han fetva contribuir a la realització de molts projectes. Aquests són els tretze consells sobre quèfer per triomfar en el negoci, que l'expert comparteix aprofitant l'experiènciade pràctiques de treball productiu a Semalt .

Conceptualitzar

Hauríeu de tenir una gran imatge del que vol obtenir a partir de la ideaetapa per a la implementació i seguiment finals. Al mateix temps, aixòÉs important entendre el nombre de persones que voleu participar, eltecnologia que teniu previst utilitzar, el vehicle que permet transportar ambdóspersones i tecnologia. Definiu els clients objectiu, l'autoritat reguladorai el benchmark de preus que garantirà beneficis o, si més no, mantenir-losla iniciativa des de fa un temps fins que trenqueu, fins i tot més enllà .

Pla

Després d'haver acabat amb una idea de mapatge, una planificació detallada de totsles diferents facetes de la teva idea es fan. Del més importantalmenys, totes les implicacions de costos haurien de ser igualment detallades.L'essència d'aquest rigorós procés és estimar millor quèel temps que et portarà a aconseguir el teu objectiu que era vagamentexpressat durant la conceptualització.

Informació de Elicit

Per descomptat, hauríeu d'estar familiaritzats amb algun tipus específicinformació, però això no és suficient per garantir el vostre èxit.Per tant, la necessitat d'una investigació en profunditat és inevitable com algunsPot ser que els fets no estiguin obertes des de l'inici o les coseses va diferenciar i cal saber-ho..De nou, depenent dela informació que necessiteu, l'obtenció de la informació hauria de serfer-ho de manera adequada. Al final, la informació correcta ésmolt important perquè, no perdis recursos en el camí equivocat.

Verifica la informació

Realitza una enquesta sobre la informació que té, valida la sevaautenticitat i alinear-lo amb l'objectiu conceptualitzat comhem dit abans. Durant la verificació, la consistència ésmolt important a mesura que provoca en gran mesurafiabilitat de la informació obtinguda.

Cercar alternatives

Quan heu presentat tota la informació,trigarà un temps a mirar i veure siencara hi ha moltes maneres millorsaconseguir els mateixos o millors resultats. Què és el que tuconsiderar? Considera els clients objectiu oEls clients en primer lloc, no el cost, el temps o els recursos.Després d'aclarir què és el més essencialPer a la satisfacció del client, hauríeu de considerarel factor de cost, temps i recursos itrieu les millors opcions per a la vostra iniciativa.

Preparar el pla final

Amb l'anàlisi de les alternatives disponibles,ara podeu tenir un lloc atrevit en quina estratègiaper emprar, que prioritzarà els grups d'interès "interessos. Una de totes les seves alternatives ha de suportar-sesobre la satisfacció del client i el temps. No ho facisoblida't de tenir llibertat d'emprar múltipleestratègies en diferents moments depenent de lacircumstàncies actuals. El més importantLes coses a aconseguir són resultats segurament sostenibles.

Trieu Font de fons

El cas de la vostra empresa és fonamentaladquirint els fons necessaris. És una clara expressió del fonament de la iniciativa ila raó per adoptar una estratègia particular contra totes les probabilitats. Hauria de ser puntuali sofisticat, senzill i clar de dubtes i, amb qualsevol forma d'ambigüitat. Molt important,haureu d'utilitzar fonts que no afectaran negativament a la vostra empresa, per exemple,un tipus d'interès elevat, obligacions legals llargues i complicades, condicions estrictes per agaranties. Sempre factoritzeu en un cost paramètric de capital que comptarà de totes maneresdels riscos i encara queden dins dels límits del vostre flux d'ingressos previst .

Actualitza el vostre pla

Mai és massa del vostre temps i de recursosper minimitzar els esdeveniments que condueixin a una pèrdua. Per tant, prengui un temps i revisi tot el que ha fetdurant els últims dies, setmanes i fins i tot mesos. No deixis que s'arrossegui en anys, però si ho fa, fes-hoassegureu-vos que no us rendeixis ni entregues a la dilació..Potser, podria haver-hi una mica de dotting icreuat per fer. Quan els trobeu, no perdis temps, fes el que necessites i fes el següent pas .

Implementar el vostre pla

Ha arribat el moment de fer-ho rodar i jugara poc a poc perquè mai no saps el que està a l'espera. Encara que la frase "la planificació estalvia dues vegadestant temps durant la implementació "és veritable, però mai va insistir en la necessitat d'una pressa, així que tingueu-ho a poc a poci estable. Això us permetrà tornar a ajustar ràpidament si hi ha circumstàncies imprevistesel que implica que, al final, la variància entre l'estratègia planificada i l'estratègia implementadaserà molt estret i controlat.

Seguiu el vostre pla

No hi ha cap negoci exitós que no tinguiseguiment i control. Aquest és el segell distintiu de la sostenibilitat i l'assegurament de la qualitat. L'essència dela vigilància és prendre els passos correctes el més aviat possible a causa del més lluny que obtingui delel pla, més difícil es converteix en la gestió, i com més car sigui el negoci. Backlogla gestió implica un alt nivell de priorització; la pregunta és: l'interès es donaràprioritat sobre un altre? I el següent que ve al capdavant és el conflicte .

Realitza accions correctores

La necessitat d'assegurar la imatge i la reputaciódel negoci, així com altres factors com ara el cost, la satisfacció i la maximització de recursosles accions correctives necessàries. S'haurien d'aprovar les reestructuracions, desviacions i reparacions de defectesrealitzats en terminis específics que no afectaran negativament la durada del negoci total.

Que la gent sàpiga el vostre negoci

Empleo de les xarxes socials, boca a bocai qualsevol altre mecanisme de publicitat per promocionar el vostre negoci. Això augmentarà les vendes i augmentarà els ingressos al mateix tempsels costos es reduiran gradualment i els beneficis es disparen a llarg termini .

No aturi la supervisió

Finalment, no deixis de controlar perquèel món empresarial és molt dinàmic on els canvis són inevitables. Sigues proactiu, seguiu aprenent i seguiuaplicant coneixement i habilitat. El creixement i l'expansió vindran naturalment, i el concepte d'espontaneïtat us mantindrà a flote Source .

November 27, 2017