Back to Question Center
0

Semalt Expert: WordPress vs. Shopify - Què és millor?

1 answers:

La majoria de vostès saben que WordPress és el millor i més famós sistema de gestió de continguts que actualment té gairebé el 60% de quota de mercat dels mercats de la CMS. No és sorprenent o sorprenent que diversos desenvolupadors prefereixin WordPress sobre altres sistemes de gestió de continguts. Wordpress és el programa de creació de llocs web basat en codi obert escrit en PHP .

Michael Brown, expert en Semalt Serveis Digitals, proporciona aquí una pràctica convincent en aquest sentit - hansel and gretel witch hunters game.

Shopify vs WordPress:

Shopify és la plataforma allotjada, que no ens permet acollir els nostres llocs en servidors propis o de tercers, com GoDaddy, etc. En aquest sentit, és bastant diferent del WordPress i depenen del servidor Shopify per al nostre lloc web i no pot allotjar-lo localment. Les plataformes allotjades presenten alguns beneficis emocionants, incloent la còpia de seguretat diària, les compatibilitats PCI, l'ample de banda il·limitat, així com el certificat SSL pels proveïdors de serveis predeterminats.

En canvi, WordPress és autosuficient. Això vol dir que podeu allotjar fàcilment el vostre propi lloc web o bloc a qualsevol servidor i podeu editar els fitxers PHP segons els vostres requisits. Però si la vostra empresa comença a escalar, pagar per l'ample de banda o tenir els proveïdors d'allotjament separats pot ser que no sigui fàcil per a vostè. És important afegir alguns connectors com WooCommerce per treure el màxim partit dels llocs de WordPress.

Els elements de contingut bàsics:

En tots els sistemes de gestió de continguts, hi ha alguns elements bàsics. Però, en el cas de WordPress, podeu afegir els vostres tipus de publicacions personalitzades, pàgines, categories, widgets i altres coses semblants.

  • WordPress Shopify
  • Tipus de publicació personalitzada Col·leccions en forma de categories
  • Productes variats
  • Publicacions de diversos articles
  • Pàgines Pàgines diferents

Ampliar la funcionalitat a WordPress:

En el cas de WordPress, podeu instal·lar fàcilment connectors, establir els widgets i els menús, i podeu canviar els temes per ampliar la funcionalitat del vostre lloc web. Per exemple, l'extracció del lloc web de WordPress no consisteix en els components del comerç electrònic, de manera que necessiteu instal·lar un connector de WooCommerce per habilitar les publicacions personalitzades específiques i les funcions de comerç electrònic.

The Shopify App Store:

Si sou un usuari de Shopify, hauràs d'ampliar les seves funcions mitjançant aplicacions concretes. Les aplicacions Shopify més rellevants estan presents a Shopify App Store. Per instal·lar una aplicació, heu d'anar a la secció d'aplicacions del menú de Compra i feu clic al botó Compreu Shop Store. Aquí podreu seleccionar les aplicacions que vulgueu instal·lar. Un cop instal·lat, podeu utilitzar aquestes aplicacions i integrar-les al vostre lloc .

Compra estructures del tema versus estructures del tema de WordPress:

A WordPress i altres sistemes de gestió de continguts com Drupal i Blogger, hi ha temes per a pares i fills per triar. És important seleccionar un tema adequat per al vostre lloc web, donant-li un aspecte bonic i professional. En canvi, els temes de Shopify mai s'actualitzen automàticament. Però no cal que us preocupeu, ja que podeu actualitzar-los manualment. Els temes de Wordpress no utilitzen el llenguatge líquid per a la seva implementació, però els temes de Shopify utilitzen aquest idioma. El llenguatge líquid permet als desenvolupadors carregar dinàmicament el contingut a la botiga. És important que els vostres temes continguin directoris addicionals, independentment de si els utilitzeu a WordPress o a Shopify. Les botigues de Shopify només accepten les estructures del directori per a temes mentre els llocs de WordPress també poden funcionar sense ella.

Conclusió

És segur dir que WordPress fa la majoria de llocs web i blocs a Internet i té més funcions que Shopify. Tanmateix, podeu triar el sistema de gestió de continguts segons els vostres requisits. Per a finalitats de SEO i optimització adequada, WordPress és millor que Shopify i és més personalitzable. A més, l'edició de l'estructura de l'URL base, enllaç permanent i aspectes relacionats amb SEO, com ara títols, descripcions, bessons, etiquetes d'imatges i encapçalaments són fàcils en WordPress que en Shopify.

November 30, 2017