Back to Question Center
0

Semalt explica el contingut que genera la majoria dels enllaços per als propietaris d'empreses

1 answers:

La construcció d'enllaços presenta molta incertesa. Augmenta el llocperò també suposa un risc de tenir classificacions més baixes a la cerca de Google. Les empreses es beneficien d'enllaços d'alta qualitat que provenenprincipals llocs de mitjans, destacades organitzacions empresarials i llocs basats en context .

Els enllaços de baixa qualitat fan malbé els rànquings del lloc web. Aquests enllaços solen provenir de fontscom editors de baixa qualitat i els que venen enllaços. És difícil avaluar la qualitat d'un enllaç a causa de diversos canvis al mercat.No obstant això, encara ajuden a Google i els motors de cerca a classificar els llocs.

Andrew Dyhan, el gerent d'èxit de clients de Semalt Digital Services explica quins factors fan que el contingut generi més enllaços.

Diferència entre vincles i accions

Els enllaços connecten un lloc web a un altre mentre que compartiu la connexió socialcontingut de mitjans a llocs web específics. Tots dos ajuden a augmentar el trànsit del lloc web i augmenten la consciència. Per tant, els enllaços són un recurs útilper SEO, ja que augmenten el rànquing d'una empresa a la cua de recerca independentment de les accions.

Comença a obtenir enllaços

Es recomana a les empreses que comencin a obtenir enllaços de la qualitat de primer nivellcreen..És millor guanyar enllaços, demanar-los o fer alguna cosa més que pagar. D'aquesta manera, podeu evitar sancionsobtenir enllaços. Google penalitza els enllaços de baixa qualitat o comprats que troben durant l'avaluació. Els enllaços d'alta qualitat tenen ancora naturaltextos i mai seran sancionats. Els llocs de gran autoritat i confiança són els que ofereixen aquests enllaços, cosa que els fa difícils de comprar.

Les penes poden degradar una pàgina web o un lloc web sencer, reduint elQuantitat de trànsit Aquests llocs no apareixen a la primera pàgina del motor de cerca. Segons Andrew Dyhan, aquesta tàctica està pensadanudge webmasters a obtenir enllaços.

Link d'escola vella

Link bait és una estratègia que s'utilitza per cridar l'atenció i encoratjar els visitantsper crear hipervincles al lloc. L'obtenció d'enllaços amb contingut de qualitat s'assembla a l'esquer de connexió mentre es treballa fins que sigui perfecteprou com per publicar. Un d'ells permet que les persones influents coneguin i esperin que els enllaços comencin a fluir. Link bait nonomés s'utilitza com a contingut basat en text ja que incorporava eines i calculadores en línia. Experts semalt es van assabentar d'això sense concentrar-seel contingut és segur que obtindrà entre 20 i 50 vegades més la descàrrega de contingut tancat.

Per resumir el contingut que obté més enllaços cal esmentar el següent:

  • El contingut recolzat per la investigació i el periodisme formador d'opinions obtenen la majoria d'enllaços
  • El 75% dels articles mostrats aleatòriament obtenen enllaços zerosuggerint una abundància de contingut pobre i la manca d'amplificació de contingut
  • El 85 per cent del contingut basat en text té menys de 1000paraules El contingut hauria de tenir més de 1000 paraules per rebre més enllaços
  • Les publicacions i els missatges publicitaris obtenen més enllaços que els formats de contingut

El màrqueting de contingut funciona tant per a empreses grans com petites. No obstant,la majoria dels continguts publicats no són vàlids. Prioritzar el desenvolupament de continguts és la clau per aconseguir l'èxit. A més d'això,el contingut millorat necessita una promoció constant a través d'arribar a influents, invertint en la promoció remunerada, usant diversos formatsdel contingut proporcionat, dedicar molt temps a la promoció de contingut i realitzar promocions més d'una vegada si el vostre negoci téretorn de les inversions Source .

November 27, 2017