Back to Question Center
0

Semalt explica el contingut que genera la majoria dels enllaços per als propietaris d'empreses

1 answers:

La construcció d'enllaços presenta molta incertesa. Augmenta el llocperò també suposa un risc de tenir classificacions més baixes a la cerca de Google. Les empreses es beneficien d'enllaços d'alta qualitat que provenenprincipals llocs de mitjans, destacades organitzacions empresarials i llocs basats en context .

Els enllaços de baixa qualitat fan malbé els rànquings del lloc web. Aquests enllaços solen provenir de fontscom editors de baixa qualitat i els que venen enllaços. És difícil avaluar la qualitat d'un enllaç a causa de diversos canvis al mercat.No obstant això, encara ajuden a Google i els motors de cerca a classificar els llocs.

Andrew Dyhan, el gerent d'èxit de clients de Semalt Digital Services explica quins factors fan que el contingut generi més enllaços.

Diferència entre vincles i accions

Els enllaços connecten un lloc web a un altre mentre que compartiu la connexió socialcontingut de mitjans a llocs web específics. Tots dos ajuden a augmentar el trànsit del lloc web i augmenten la consciència. Per tant, els enllaços són un recurs útilper SEO, ja que augmenten el rànquing d'una empresa a la cua de recerca independentment de les accions.

Comença a obtenir enllaços

Es recomana a les empreses que comencin a obtenir enllaços de la qualitat de primer nivellcreen..És millor guanyar enllaços, demanar-los o fer alguna cosa més que pagar. D'aquesta manera, podeu evitar sancionsobtenir enllaços. Google penalitza els enllaços de baixa qualitat o comprats que troben durant l'avaluació. Els enllaços d'alta qualitat tenen ancora naturaltextos i mai seran sancionats. Els llocs de gran autoritat i confiança són els que ofereixen aquests enllaços, cosa que els fa difícils de comprar.

Les penes poden degradar una pàgina web o un lloc web sencer, reduint elQuantitat de trànsit Aquests llocs no apareixen a la primera pàgina del motor de cerca. Segons Andrew Dyhan, aquesta tàctica està pensadanudge webmasters a obtenir enllaços.

Link d'escola vella

Link bait és una estratègia que s'utilitza per cridar l'atenció i encoratjar els visitantsper crear hipervincles al lloc. L'obtenció d'enllaços amb contingut de qualitat s'assembla a l'esquer de connexió mentre es treballa fins que sigui perfecteprou com per publicar. Un d'ells permet que les persones influents coneguin i esperin que els enllaços comencin a fluir. Link bait nonomés s'utilitza com a contingut basat en text ja que incorporava eines i calculadores en línia. Experts semalt es van assabentar d'això sense concentrar-seel contingut és segur que obtindrà entre 20 i 50 vegades més la descàrrega de contingut tancat.

Per resumir el contingut que obté més enllaços cal esmentar el següent:

  • El contingut recolzat per la investigació i el periodisme formador d'opinions obtenen la majoria d'enllaços
  • El 75% dels articles mostrats aleatòriament obtenen enllaços zerosuggerint una abundància de contingut pobre i la manca d'amplificació de contingut
  • El 85 per cent del contingut basat en text té menys de 1000paraules El contingut hauria de tenir més de 1000 paraules per rebre més enllaços
  • Les publicacions i els missatges publicitaris obtenen més enllaços que els formats de contingut

El màrqueting de contingut funciona tant per a empreses grans com petites. No obstant,la majoria dels continguts publicats no són vàlids. Prioritzar el desenvolupament de continguts és la clau per aconseguir l'èxit. A més d'això,el contingut millorat necessita una promoció constant a través d'arribar a influents, invertint en la promoció remunerada, usant diversos formatsdel contingut proporcionat, dedicar molt temps a la promoció de contingut i realitzar promocions més d'una vegada si el vostre negoci téretorn de les inversions.

November 27, 2017
Semalt explica el contingut que genera la majoria dels enllaços per als propietaris d'empreses
Reply