Back to Question Center
0

Semalt explica els principals aspectes del comerç electrònic SEO

1 answers:

Crear un lloc web i obtenir trànsit són dues coses diferents.El llançament de la botiga en línia és una tasca fàcil, però pot resultar difícil quan intenteu aconseguir clients a través d'Internet. Aixòel problema es fa intens, ja que els competidors limiten les nostres possibilitats d'arribar al mercat. Quan hagueu realitzat investigacions i configurar unlloc web, cal obtenir reconeixement per part dels motors de cerca com Google, de manera que necessiteu l'optimització del motor de cerca. Aquest procésimplica modificar les característiques del vostre lloc d'acord amb els requisits dels algoritmes del motor de cerca per tal d'obtenir una posició superiortermes clau específics.

Jason Adler, el gerent d'èxit de clients de Semalt ofereix consells valuosos sobre com optimitzar el vostre contingut i optimitzar el vostre lloc web per ajudar-vos a classificar més alt en els motors de cerca.

  • Millora la velocitat i la resposta del vostre lloc
  • Treballa amb els teus títols meta i descripcions per ser més convincents i actius
  • Utilitzeu descripcions de productes més llargues, més úniques i paraules clau de cua llarga
  • Afegiu comentaris de clients per atraure més clients
  • Publica contingut que menciona el que busquen els clients

En fer SEO, diverses eines poden ser beneficioses per als vostres esforços. Aquestes eines inclouen:

  • 1. PicMonkey i Kraken. La combinació d'aquestes eines t'ofereixfuncions d'optimització de disseny web. Poden editar i reduir la mida de les imatges a les pàgines d'internet augmentant la velocitat iresposta del vostre lloc web..
  • 2. GetFiveStars. Aquesta eina ajuda els que tenen inquietuds sobre la sevacomentaris dels clients. GetFiveStars enviarà un correu electrònic als vostres clients amb la informació necessària. Interceptarà positiva o negativacomentaris a Internet, així com millorar el vostre rànquing.
  • 3. Pilot automàtic. Aquesta és una eina barata que pot automatitzar alguns aspectesde les vostres campanyes de màrqueting. Aquesta aplicació inclou una prova gratuïta de 30 dies seguida d'una subscripció mensual de 25 anys.
  • 4. YoRocket. Aquesta eina pot avaluar els títols i les descripcions metad'un lloc web. Podeu utilitzar-lo per fer descripcions convincents i guiar el contingut a la pàgina web. Brian Dean i Backlinko van desenvoluparaquesta eina. És un servei premium i els usuaris paguen per aconseguir que les taxes de clics siguin elevades.
  • 5. Semalt Suggeriments de paraules clau. Aquesta és una eina de cerca de paraules clau quepot proporcionar paraules clau de cua llarga. Pot ser útil en donar-vos els termes de cerca que els compradors estan utilitzant per comprar a Internet. Potet donem paraules clau per fer una llista o crear contingut en línia.

Construir un lloc web i obtenir un flux de visitants pot ser difícilaconseguir. Amb SEO, les coses resulten ser una mica més simples, i hi ha alguna esperança. Optimitzant el vostre lloc web a través de tàctiques de SEO com arala selecció de contingut i el backlinking poden fer que el vostre lloc obtingui trànsit. Utilitzant eCommerce eines de SEO, pots fer-hoestableixi una pràctica eficaç coherent per assegurar que el lloc web es mantingui en les millors posicions de cerca i, en conseqüència, rebinous visitants Source .

November 27, 2017