Back to Question Center
0

Semalt explica per què cal optimitzar fotos per a SEO

1 answers:

L'optimització d'imatges és una part essencial de l'oferta generalestratègia, de manera que haureu de prendre seriosament l'optimització SEO de la imatge, especialment si el contingut visual és el nucli de la vostra campanya de màrqueting.Aquesta és la raó per la qual els constructors de llocs web com WordPress ofereixen format automàtic d'imatges com a part integrant de la seva optimització in situ.

L'optimització d'imatges hauria de cobrir imatges al vostre lloc webincloent el encapçalament, imatges destacades i imatges incrustades. Director d 'Èxit del Client de Semalt , Igor Gamanenko explica per què la imatgel'optimització és important per al vostre rendiment.

Cerques d'imatges

Quan optimitzeu les vostres imatges amb el format adequati la fraseació, apareixeran per a una cerca d'imatges relacionada en un motor de cerca. Si les vostres imatges s'han inclòs a les imatges de Googlecerques, obtindrà més trànsit i millorarà la visibilitat de la vostra marca. Quan optimitzeu totes les vostres imatges i creeu d'alta qualitatcontingut, veureu un important creixement del trànsit.

Velocitat del lloc

Si carregueu imatges d'alta resolució al vostre lloc web,serà lent i els usuaris hauran d'esperar per arribar al contingut principal del vostre lloc. La velocitat baixa del lloc significa una experiència d'usuari dolenta per a la vostraEls visitants, especialment si el navegador de l'usuari descarrega els fitxers d'imatge.

Problemes de càrrega

Els problemes de càrrega de la imatge són comuns fins i tot quan es tracta del problemano té res a veure amb el vostre servidor. En aquest escenari, el visitant del lloc llegirà l'article, però no veurà cap imatge, només n'hi ha en blancllocs on se suposa que les fotos són. Quan optimitzeu les vostres fotos afegint-hi un text alt, és possible que els visitants del vostre lloc no vegin elperò podeu llegir el que representa la foto després de produir un problema de càrrega d'imatges .

Com optimitzar les fotos del vostre lloc

Comprimir

La compressió de les imatges millora la velocitat de càrregadel vostre lloc web. Si teniu en compte que la majoria dels visitants accedeixen al vostre lloc en dispositius mòbils, no cal carregar d'alta resolucióimatges amb el pes de megabytes. Heu de tallar la mida de les vostres fotografies mentre manté una qualitat decent. A més, formateu les vostres fotosper a la web, és a dir, PNG, GIF i JPG. També podeu eliminar les metadades de les vostres fotos per reduir-ne la mida encara més.

Doneu el títol

Quan utilitzeu fotos gratuïtes de la web o fotografia,hauríeu de canviar els títols tècnics adjunts a ells, com ara números i lletres de cadena llargues, que us ofereixen descripcions breus i precisesdel que representen. També podeu incloure algunes paraules clau relacionades amb el vostre negoci si està al corrent del que hi ha a la foto.

Etiquetes d'instal·lació

Incloeu sempre les etiquetes alt que descriguin el que hi haa la imatge. Per exemple, inclou paraules com "dona", "menjar" si es tracta d'una imatge d'una dona que menja una fruita.

Crea un títol

També coneguda com la descripció alt, el títol ésquè apareix quan la foto no està carregant. També descriu la imatge de l'índex de cerca de Google. Aquesta opció us permet descriure laimatge en una frase.

Alinea imatges

Alinear estratègicament les vostres imatges amb la resta deel contingut és millor que col·locar-los entre paràgrafs.

L'optimització d'imatges podria no estar al capdamunt de la vostraprioritats, però haureu de fer-ho a causa dels beneficis esmentats i només cal trigar uns minuts a complir Source .

November 27, 2017