Back to Question Center
0

Semalt explica per què heu d'evitar fer clic a "Anul·lar la subscripció" a la carpeta de correu brossa

1 answers:

Tots rebem molts correus electrònics no desitjats i molestos cada dia, i netejar-los o filtrar-los fent clic al botó Cancel·la la subscripció no n'hi ha prou. Alguns dels correus electrònics rebuts poden contenir enllaços sospitosos que aviat es convertiran en un gran problema per a vostè. Les possibilitats són que acabeu donant als spammers molta informació sobre vosaltres, com ara les dades de la vostra targeta de crèdit, l'identificador de PayPal, el nom d'usuari, la contrasenya, l'adreça de casa, el número de contacte i l'adreça de la vostra empresa. A més, pot proporcionar-los les oportunitats d'infectar el vostre sistema amb programari maliciós i virus. Per descomptat, no totes les persones que us envien un missatge de correu electrònic són fraudulents o hackers. Si coneixeu personalment el remitent i creu que és de confiança, podeu obrir i llegir els correus electrònics de forma segura .

Aquí, Max Bell, el Semalt Customer Success Manager ha mencionat els motius pels quals donar-se de baixa dels butlletins o correus electrònics promocionals pot ser perjudicial per a vosaltres:

1. Heu confirmat la vostra adreça de correu electrònic al pirata informàtic:

La majoria de la gent no sap que fent clic al botó Cancel·la la subscripció pot ser perillós perquè confirmen als pirates informàtics que les seves adreces de correu electrònic estan actives i vàlides. Per exemple, si un remitent participa en la difusió de programari maliciós a Internet i heu fet clic al seu enllaç per error, es farà saber que la seva identificació està activa i que comprova regularment els vostres correus electrònics. El pitjor és que ara rebrà molts correus electrònics dels spammers que vulguin enganyar..

2. Mostreu un interès per les seves ofertes:

Una vegada que feu clic al botó "Cancel·la la subscripció", permetrà que els spammers coneguin que ha llegit els seus correus electrònics i està interessat en les seves ofertes. En aquest cas, continuaran enviant més i més missatges amb més ofertes. Llegir els seus correus electrònics i obrir els seus fitxers adjunts serà necessari per a vostè. En cas contrari, us amenaçarà que difongueu els vostres detalls privats a Internet. El que els importa són els vostres diners, i fins i tot poden pretendre ser una princesa estrangera i demanar ajuda .

3. És possible que no rebeu missatges de correu electrònic dels vostres amics i familiars:

Els hackers o els spammers poden restringir les vostres adreces de correu electrònic per als seus propis missatges; vol dir que no podreu rebre correus electrònics dels vostres amics, clients i membres de la vostra família. Per aquest motiu, hauríeu de pensar tres vegades abans de fer clic al botó Cancel·la la subscripció perquè les possibilitats són que us enviaran un programari maliciós, fent el vostre identificador de correu electrònic per rebre correus electrònics sempre i impedir l'arribada de correus electrònics del vostre cercle.

Conclusió

Permetin-me que us digui que fer clic al botó Cancel·la la subscripció pot ser fraudulent i la vostra adreça de correu electrònic no se suprimirà de la llista de spammers. Tanmateix, podeu seguir aquests passos per evitar que els vostres correus electrònics no us irritin en el futur: verifiqueu l'adreça de correu electrònic del correu brossa i no feu clic al botó "Cancel·la la subscripció" si heu arribat un correu electrònic a la vostra carpeta de correu brossa. Prendre mesures a l'instant i instal·lar un programa anti-malware. La baixada d'aquest programa des d'Internet és molt senzill Source .

November 30, 2017