Back to Question Center
0

Semalt explica què causa la desinformació a SEO

1 answers:

La majoria d'empresaris i optimitzadors de cercadors creuenque Google pugui ser inclòs a la llista negra si introduïu diverses paraules clau al contingut de la vostra pàgina d'inici. A més, algunes persones pensen que una porció deel contingut es pot classificar més alt en els motors de cerca si es comparteix diverses vegades. Aquestes són veritats enganyoses. L'emplenament de paraules clau no pot demanar a Googleper a la llista negra. Encara que existeix una correlació que si la informació que ha estat compartida moltes vegades a les xarxes socialsnombrosos vincles entrants, Google ha rebutjat constantment que les accions socials tenen un paper en el potencial de classificació. Per tant, reclamant méscompartir els resultats amb un rànquing superior és només la meitat de la veritat i el fet bastant enganyós.

Jack Miller, el gerent d'èxit del client de Semalt ,explica per què la desinformació és tan àmpliament difosa en SEO avui en dia i com evitar-ho en la teva pràctica.

La tristesa de les mitges veritats

Hi ha una major probabilitat de que les mitges veritats flueixin més que no pas lesmites absoluts. Els mites i les idees errònies solen ser consignades a aquells que queden fora de la indústria. D'altra banda, la indústria de SEO ésinundats de mitges veritats ja que en la majoria dels casos no estan treballant amb fets directes. El fet que els algoritmes de tots els motors de cercaincloent Google són secrets principals, implica que no poden revelar el que consideren en la classificació dels resultats, sinó que només podendonar pistes. De la mateixa manera, s'accepta fàcilment una idea si sembla concebible..Per exemple, un contingut amb moltes accions socials és elevatles possibilitats de guanyar enllaços entrants, però potser no és la participació de les xarxes socials executant el treball. Per tant, sobre la base de les pistes adequadesque tenim respecte a les accions socials, és una veritat mitjana que és fàcil de consentir .

El ritme de la indústria

El ràpid ritme de la indústria SEO provoca l'augment de la informació errònia.Tot i que Google s'adapta a un calendari de llançament lent i continu, l'augment, el lliurament de noves tecnologies i els estils de cerca ho fanÉs difícil per als optimitzadors de cerca posar-se al dia. Això té diversos impactes en la difusió de la informació errònia com una informació anteriorment vàlidapoden convertir-se fàcilment obsolets i la gent sovint proporciona informació inadequada en un intent desesperat de ser el primer a cobrir una història de cercao una actualització recent. La comprensió de la informació en bits és important, però una suposició ràpida pot provocar un malentès del que ésrealment succeint. Finalment, amb la velocitat ràpida, la informació incorrecta es pot estendre en poc temps i pot ser massa tard per corregir-laun cop rebuda per la comunitat.

Com evitar la desinformació

  • Referències creuades. Compara sempre informació de diverses fonts.Comproveu si una altra font conté dades que confirmen la informació a la font actual.
  • Busqueu evidències difícils. Si un informe proporciona informació general,per exemple, busqueu dades estadístiques, fets i xifres que estiguin fàcilment disponibles en altres empreses.
  • Comproveu les vostres fonts. Per exemple, si una persona aleatòria dónainformació sobre les tàctiques de SEO, serà més precisa si busqueu el mateix d'una persona que tingui una carrera professional en SEO.
  • Repteu les vostres hipòtesis. Intenta refutar alguns dels teuscreences per apropar-se a la veritat última Source .

November 27, 2017