Back to Question Center
0

Semalt: Filtres de correu brossa gratuïts per a Windows

1 answers:

És bastant difícil protegir la safata d'entrada del correu brossa i el malware i virus entrants. Tanmateix, amb un filtre de correu brossa, podeu evitar que els atacs de programari maliciós i el sistema operatiu es vegin perjudicats. Igor Gamanenko, el Semalt Customer Success Manager, us ofereix fer una ullada als millors filtres de correu brossa lliures per a Windows:

Spamihilator:

És un dels filtres de correu brossa més eficients i eficients. Spamihilator és un programa fàcil d'usar i atractiu que funciona amb tots els clients de correu electrònic. Aquest programari ha estat desenvolupat per Bayesian Filters i té una classificació satisfactòria a Internet. Spamihilator ajuda a eliminar més del 90 per cent dels missatges de correu brossa abans d'arribar a la safata d'entrada. Ja sigui que utilitzeu un ID de Yahoo, un ID de MSN o un compte de Gmail, podeu instal·lar i integrar fàcilment i fàcilment aquest filtre d'spam. Aquesta eina és altament configurable i pot funcionar amb sistemes operatius de 30 bits i de 60 bits.

Spamfence:

Spamfence és un dels millors filtres de correu brossa gratuïts a Internet. És una manera fàcil, còmoda i ràpida de desfer-se dels missatges de correu brossa. A més, ajuda a filtrar els nostres virus i usa eXpurgate per dur a terme les seves funcions. eXpurgate és una opció de Spamfence que protegeix la vostra safata d'entrada per a tota la vida.

SpamExperts:

L'eina SpamExperts ajuda a identificar i eliminar correu brossa de correu electrònic. Aquesta eina funciona de forma eficaç amb tots els identificadors de correu electrònic i configura perfectament qualsevol programa. Es pot implementar localment i en els núvols i controlar tots els missatges sortints i entrants. SpamExperts ha guanyat popularitat gràcies a la seva interfície fàcil d'usar i a una gran quantitat d'opcions.

K9:

K9 és un filtre de correu brossa fàcilment necessari, precís i fàcil d'usar per a Windows. Aquesta eina funciona amb el compte POP, identificadors de Gmail, ID de Yahoo i Rediff.com. Permet accedir a totes les seves funcions mitjançant un tauler d'instruments fàcil d'usar, on podeu ajustar la configuració dels correus electrònics i evitar que els spammers us enviïn correus electrònics inútils i maliciosos.

G-Lock SpamCombat:

És segur dir que G-Lock SpamCombat és una eina bastant completa, competent i útil que ajuda a filtrar correus electrònics de correu brossa amb regularitat. Utilitza la llista negra de DNS per dur a terme les seves accions. G-Lock SpamCombat també té un filtre de correu electrònic predeterminat que evita que el correu brossa i els missatges malignes causin problemes per a vostè. Algunes de les seves característiques destacades són filtres complexos, llistes blanques, llistes negres, validadors HTML, filtres DNSBL i filtres bayesians. Podeu triar qualsevol d'aquestes opcions i integrar-les amb Windows, IMAP i POP3.

MailWasher gratis:

És cert que MailWasher Free és un programa de filtratge de correu brossa flexible, eficaç, útil i elegant per a Windows. Aquesta eina gratuïta es pot integrar amb diversos identificadors de correu electrònic i filtrar el malware i els virus en qüestió de segons. És una interfície fàcil d'usar i opcions com la filtració de correu brossa i la filtració de correu electrònic amb POP3, AOL, IMAP i Gmail d'una manera millor.

SpamWeasel:

SpamWeasel és el més conegut pel seu llenguatge de scripts de ple dret que utilitza per filtrar dades inútils i correus electrònics. Aquest és un dels programes més potents per als vostres correus electrònics i sistemes operatius. Escriu nous filtres per evitar l'arribada de missatges sense sentit durant el dia Source .

November 30, 2017