Back to Question Center
0

Semalt Islamabad Expert: Com començar un bloc de WordPress en menys de deu minuts

1 answers:

El món en què vivim està canviant ràpidament, i és hora de créixer el vostre negoci amb un lloc web o bloc de WordPress. Encara que hi ha una gran quantitat de sistemes de gestió de continguts, el 95% dels usuaris utilitzen WordPress a causa del seu disseny fàcil d'usar i de les funcions millorades. Faig un bloc d'ingressos a temps complet, i diverses persones fan el mateix - real driving licence to buy. No podeu fer diners en línia sense un bloc personal, i no és un secret que WordPress és la millor plataforma per desenvolupar un bloc.

Aquí Michael Brown, un expert excel·lent de Semalt , us ensenyarà com començar un bloc de WordPress en menys de deu minuts.

Pas núm. 1: allibera les idees:

Si voleu desenvolupar i mantenir un bloc de WordPress, haureu de tenir una actitud creativa i no tenir idees curtes. Afortunadament, hi ha una gran quantitat de blocs per inspirar-vos. I hi ha diversos blocs que no us interessen. Per això, us encantaria el tema que escriviu i no hauria de començar a bloguear si no voleu escriure alguna cosa cada dia .

Pas núm. 2: designa el bloc i opta per l'allotjament web:

Moltes persones opten per wordpress.com a causa dels seus serveis gratuïts. Si voleu tenir un domini personal, heu de triar-lo de GoDaddy, BlueHost o d'altres llocs similars. No acabis de pensar i nomenar el teu bloc a l'instant. Al mateix temps, haureu d'escollir un servei d'allotjament web només quan conegui la seva reputació. Normalment, els noms de domini wit dot com costen a un usuari fins a $ 15 per any, i els serveis d'allotjament depenen del vostre proveïdor de serveis. En general, els plans d'allotjament per any són de $ 40 a $ 5000. Sense allotjament web i nom de domini, no podeu desenvolupar un bloc.

Alguns punts importants que haureu de tenir en compte són:

  • Seleccioneu el nom de domini .com
  • Apunta a dues o tres paraules pel nom del teu blog
  • Utilitzeu la paraula clau principal per representar el vostre bloc de manera millor
  • No optin per allotjament web gratuït ja que proporcionarà serveis, funcions i opcions limitades

Pas núm. 3: instal·leu WordPress i seleccioneu un tema:

El tercer i un dels passos més importants és instal·lar WordPress des de cPanel. I, finalment, heu de seleccionar el tema i publicar-lo immediatament. Al món dels blogs, els dissenys de WordPress es coneixen com a temes. Hi ha centenars a milers de temes, però els responsables són àmpliament agradats i seleccionats. Una vegada triat un tema, podeu canviar-lo en qualsevol moment. Inicieu sessió al tauler de WordPress i accediu a la vostra àrea domaindomain.com/wp-admin. Aquí podeu canviar la configuració del vostre bloc i fer servir les vostres credencials acuradament. Si no podeu trobar un tema adequat, us suggerim que seleccioneu Thrive Theme, StudioPress, ElegantTheme o ThemeForest, que són els millors temes de WordPress fins ara.

Pas núm. 4: personalitzar i optimitzar el bloc de WordPress

Un cop seleccionat el tema, heu de personalitzar i optimitzar el vostre bloc de WordPress. Tot i que els temes són la base del vostre lloc, la personalització i l'optimització serveixen per millorar el rànquing del vostre bloc als resultats del motor de cerca. Per exemple, podeu utilitzar els connectors de WordPress per afegir formularis de contacte, fòrums, barres de control, imatges i videoclips al vostre bloc. Aneu a l'àrea Personalitzar i feu clic al botó Personalitza. Aquí podeu afegir el nom del vostre bloc i el vostre etiquetatge. De la mateixa manera, l'optimització de motors de cerca és important per al vostre blog de WordPress. SEO és el procediment d'optimització del bloc que es troba en els resultats del motor de cerca. Instal·leu el complement SEO per Yoast per inserir descripcions, etiquetes meta, meta títols i paraules clau rellevants per als vostres missatges.

Pas núm. 5: escriviu la vostra primera entrada al bloc

És el moment d'escriure la primera obra mestra i fer-la atractiva. Wordpress utilitza l'editor intuïtiu, que és similar a l'eina de processament de textos. Es poden crear noves entrades a partir de l'àrea d'administració de WordPress. Només heu de fer clic al botó Publicacions de la barra lateral esquerra, seguit fent clic al botó Afegeix nou. Wordpress crearà enllaços permanents de totes les vostres històries de manera automàtica segons les vostres paraules clau i el vostre títol / títol.

Abans de publicar-lo, assegureu-vos que la vostra història tingui les següents característiques:

  • Es diu en un to conversacional i atractiu
  • El contingut és impecable i lliure de plagi
  • Heu utilitzat els subtítols a través de la publicació
  • També podeu utilitzar les llistes, els punts de bala i les llistes de comprovació per fer que la publicació sigui meravellosa
  • Insereix imatges i vídeos rellevants

Com a nota final, vam dir que una vegada publicada la publicació, hauríeu de compartir-la a Facebook, a Twitter i a altres llocs de xarxes socials per atraure més i més lectors.

November 30, 2017