Back to Question Center
0

Semalt Islamabad Expert: Com crear contingut per SEO?

1 answers:

Si sou nou en les xarxes socials i el màrqueting de cerques, és probable que no hàgiu sentit sobre el contingut de SEO i la seva importància a Internet. SEO es refereix a l'optimització del motor de cerca . És el procediment d'optimització d'un bloc o d'un lloc perquè els visitants puguin trobar fàcilment a través de Google, Bing, Yahoo i altres motors de cerca. Mitjançant el contingut, volem dir la informació disponible a Internet i pot ser consumida per diferents llocs web per crear els seus propis articles. Quan juntem aquestes dues coses, veiem que el contingut de SEO es crea amb l'objectiu d'atraure més visitants i atraure l'atenció dels cercadors - informationszentrum karpower meiler origin.

Michael Brown, un expert excel·lent de Semalt , comparteix aquí algunes coses per recordar optimitzant el vostre contingut per SEO:

Com que és nou en l'optimització del motor de cerca, hem compilat una breu llista de les coses que ha de recordar per optimitzar el seu contingut per SEO .

Recerca de paraules clau

Si voleu generar un trànsit de qualitat a través de Google, Bing i Yahoo, haureu de fer una recerca de paraules clau adequada abans d'escriure res al vostre lloc web. D'aquesta manera, podreu centrar-vos en determinades paraules clau i tindreu una idea de quines d'elles busquen més. En altres paraules, podem dir que heu d'escriure contingut ric en paraules clau, però no es permet l'emplenament de paraules clau a cap cost.

Optimització de paraules clau

Heu d'estar familiaritzats amb on i com podeu utilitzar paraules clau i frases als vostres articles per obtenir la màxima visibilitat a Internet .

Organització del contingut

És important organitzar el contingut d'una forma lògica i eficaç. No només és bo per al SEO del vostre lloc, sinó que ajuda als visitants a trobar fàcilment les vostres pàgines web i articles .

Promoció de continguts

Sempre has de centrar-te en augmentar la visibilitat del teu contingut compartint-lo a Facebook, Twitter, LinkedIn i altres plataformes. Assegureu-vos que compileu alguns enllaços i intenteu reduir el percentatge de rebots del vostre lloc tant com pugueu. Les eines de recerca de paraules clau com Keyword Niche Finder poden ajudar-vos a identificar certs temes perquè pugui orientar el contingut de SEO correctament.

Determineu el vostre objectiu

És molt important determinar els vostres objectius i intentar comprometre els usuaris amb contingut de qualitat. Al mateix temps, haureu d'utilitzar paraules clau adequades i descobrir la manera de convertir els visitants en clients feliços i que tornen. Per això, heu de donar valor als motors de cerca i mai no hauria de produir contingut que faci clics i estigui classificat, però no és valuós tant per als visitants com per als cercadors. Les possibilitats són que Google penalitzarà el vostre lloc a causa d'aquest contingut fi.

Com desenvolupar la seva estratègia de contingut de SEO

Si esteu escrivint contingut de forma ininterrompuda i espero que es classifiqui d'alta en els resultats del motor de cerca , esteu comès un gran error. En primer lloc, haureu de determinar l'objectiu d'un lloc web o bloc i assegureu-vos d'adoptar estratègies per impulsar les vendes a través d'ell. Això només és possible quan coneixes gairebé tot el que hi ha al públic. El programari d'enquestes i anàlisi us ajudarà a obtenir una millor imatge dels visitants i clients habituals. Definitivament, pot augmentar el trànsit al vostre lloc web posant les paraules clau principals al títol. Amb això, és possible aconseguir èxit a Internet com a empresari o blogger, però per això, només cal optimitzar el contingut de SEO .

November 29, 2017