Back to Question Center
0

Semalt Islamabad Expert: el vostre lloc web de comerç electrònic es pot explorar?

1 answers:

La comprensió del motor de cerca d'optimització (SEO) és un requisit previ necessari pel que fa a la comercialització en línia i . Les plataformes de les xarxes socials han estat recentment el tema de discussió a causa de la conversió real del trànsit i un elevat nombre de visitants potencials.

Michael Brown, un expert excel·lent de Semalt , assegura que comprendre els conceptes bàsics de SEO és de la màxima importància per atreure l'atenció dels usuaris potencials i millorar la visibilitat del lloc web de comerç electrònic en temps real .

Per als principiants de SEO, optimitzar el vostre lloc web per facilitar la navegació i arrossegar les aranyes pot obtenir-vos trànsit real. La vostra campanya en línia no ha de ser tan agitada. Què és l'aranya de cerca? Aquesta és una de les preguntes que han estat colpejant a la ment dels principiants d'optimització de motors de cerca que treballen per fer que la seva carrera en línia sigui fructífera - all web company.

Comprensió dels conceptes bàsics de SEO

Quan es tracta de cobrir relacions públiques i màrqueting digital, no es pot ignorar la comprensió dels rols dels robots i les aranyes del vostre rànquing. En el màrqueting, les aranyes de cerca i els robots ajuden a indexar pàgines web i blocs. Per als principiants, rastreables significa que els cercadors poden descobrir fàcilment els enllaços del vostre lloc web..

Els motors de cerca envien programes desenvolupats com ara robots i aranyes per indexar els vostres fitxers de registre, galeries i pàgines web. Alguns problemes dificulten que els motors de cerca tornin a visitar les vostres pàgines web i fitxers. Si es produeix un escenari d'aquest tipus, les vostres pàgines superiors no es troben a la base de dades del motor principal. A la llarga, els visitants potencials no podran accedir al vostre contingut als resultats de la cerca.

Si no gestioneu el vostre lloc web, podeu reduir el vostre lloc fàcilment. Com a consultor de màrqueting, no deixis que algunes de les funcions d'optimització del motor de cerca no siguin tocades. Aquests són errors comuns executats per webmasters i consultors de màrqueting en les seves campanyes de SEO .

Incrustació d'enllaços de navegació en fitxers flash

En els últims anys, Google Incorporation ha estat treballant per ajudar els robots i les aranyes a indexar fitxers flash. No obstant això, el projecte encara està en marxa. La inserció d'enllaços a fitxers flash pot arruïnar la vostra carrera de màrqueting fent que el vostre lloc sigui baix en els algoritmes.

Enllaços de navegació incrustats en formularis

La incrustació d'enllaços dins de formularis és una tècnica que pot fer que la vostra paraula clau de conversió sigui última en els algorismes. Omplir un formulari per llegir el contingut pot ser una molèstia real per a alguns dels vostres usuaris. A més, la inserció d'enllaços dins de formularis dificulta que els motors de cerca indexin el vostre contingut .

Incrustació d'enllaços de navegació a JavaScript

Si el vostre lloc web de comerç electrònic es compon de 230 pàgines, però només 180 de les pàgines es rastregen per les aranyes, això significa que 50 pàgines no condueixen trànsit al vostre lloc web. Els motors de cerca han tingut un problema quan es tracta de rastrejar enllaços incrustats en JavaScript. La incrustació d'enllaços a les vostres primeres pàgines pot estalviar el dia atraient i conduint trànsit al vostre lloc web .

Consells sobre com fer que el vostre lloc es pugui rastrejar

  • Utilitzeu el rastreig de navegació o el peu de pàgina per generar enllaços alternatius per a les vostres pàgines web
  • Genera i incrusta enllaços de text per a les vostres pàgines crucials
  • Optimitzeu el vostre lloc amb codi CSS i generi elements de navegació
November 29, 2017