Back to Question Center
0

Semalt Islamabad Expert: Per què els llocs web i els motors de cerca utilitzen els rastrejadors web?

1 answers:

El procés de rastreig web es pot definir com l'ús de rastrejadors web per realitzar optimització del motor de cerca .

Llavors, què és un rastrejador web? Michael Brown, el gestor d'èxit del client de Semalt , explica que un rastrejador web és un programa d'escriptura utilitzat pels motors de cerca per navegar per la web de forma automàtica i metòdica. El motor de cerca utilitza un rastrejador web per combinar tots els resultats principals en una cerca - nankang sahib. Proporciona a l'usuari opcions per a imatges, imatges, vídeo, àudio, notícies, pàgines grogues i pàgines blanques. Els rastrejadors web també són coneguts com ara aranyes web o robots de cerca.

Paper del rastrejador web

Un rastrejador web té un paper molt important en un motor de cerca. Exerceix diferents rols per garantir que el motor de cerca funcioni de manera eficient. Tot motor de cerca requereix l'ús d'aranyes web per diversos motius. Els rols dels rastrejadors web inclouen .

Proporcioneu dades. La majoria de llocs web i motors de cerca utilitzen els rastrejadors web que els proporcionen les dades més recents de qualsevol altre lloc web. Un rastrejador web és capaç de combinar tota la informació d'una cerca.

Crea còpies de totes les pàgines visitades. Aquest és un paper molt important dels rastrejadors web. La seva capacitat de copiar totes les pàgines visitades juga un paper vital a l'hora de facilitar cerques ràpides en un motor de cerca. , per tant, podrà veure les seves recerques més recents i tota la informació proporcionada a través de la web. Els motors de cerca també utilitzen les pàgines web descarregades pels rastrejadors web per millorar la velocitat de cerca.

Crear entrades d'un índex del motor de cerca. Un rastrejador web generalment s'arrossega per tot el web i llegeix tota la informació dels llocs web i altres detalls. Utilitza aquestes dades des d'un índex del motor de cerca.

Construir i revisar índexs. Després de passar per tots els llocs web i les seves pàgines web, al final, el rastrejador web torna a casa. Una vegada que torni a casa, la informació recollida serà utilitzada pels motors de cerca per revisar i generar índexs de cerca. La majoria d'aquests motors com Yahoo i Google utilitzen les aranyes web per a aquest propòsit.

Automatitzant tasques de manteniment en llocs web per validar codi HTML, recopilar tot tipus d'informació des de diferents llocs web i consultar vincles, llocs web utilitzen rastrejadors web. La seva capacitat per reunir tota aquesta informació és important per al manteniment d'un lloc web. Si un lloc utilitza una aranya web, la informació que recopila l'aranya web s'actualitza automàticament al lloc web o al motor de cerca. Totes les cerques relacionades també s'actualitzaran, cosa que significa que el lloc està sempre actualitzat amb tots els detalls d'informació a la web .

La informació recopilada per un rastrejador web és determinant per a les dades que es mostren en un índex de llocs web. Cada motor de cerca i lloc web depèn dels seus rastrejadors web per reunir tota la informació i mantenir-los actualitzats. La seva rellevància es determina en gran mesura pel que els seus rastrejadors web es reuneixen. El que es mostra durant la recerca també està determinat per la informació que recullen els rastrejadors des dels llocs web. El rastrejador web assegura que quan s'inicia una cerca, el motor de cerca proporcionarà tota la informació relacionada amb les paraules clau rellevants de la cerca.

November 29, 2017