Back to Question Center
0

Semalt Islamabad Specialist - Què és un bot d'aranya i com solucionar-ho?

1 answers:

Diverses persones se centren en col · locar moltes paraules clau i frases amb enllaços d'entrada a les seves seccions de perfil de blocs i la secció de comentaris. Com funcionen els robots i les aranyes i com es col·loca la informació en el text es determinarà el rendiment del vostre lloc als resultats del motor de cerca .

Sohail Sadiq, un expert líder de Semalt , se centra aquí en el fet que hauríeu d'instruir a les aranyes i els rastrejadors sobre com s'han d'indexar les vostres pàgines web, i això es pot fer amb l'etiqueta: rel = àncora "nofollow". Definitivament, reduirà el nombre de rebuts dels seus enllaços i ajudarà a mantenir el rang de pàgina del lloc durant tota la seva vida útil - grh gestion de la paie.

MSNbot, Googlebot i Yahoo Slurp són tots els robots, rastrejadors i aranyes que són responsables de recollir informació per al motor de cerca s. Si fa un seguiment de les estadístiques del vostre lloc web, podeu veure Yahoo Slurp, Googlebot i MSNbot com a clients benvinguts i aquests robots de motors de cerca recopilen informació sobre les vostres pàgines web per als seus motors de cerca respectius..Veure aquestes aranyes i els robots sovint és desitjable ja que significa que el vostre lloc s'està rastrejant gairebé diàriament i el seu contingut es mostrarà als resultats del motor de cerca (SERP).

Què és un bot de aranya?

Un bot de aranya és un programa informàtic específic que segueix enllaços particulars en un lloc web i recopila informació sobre aquest lloc per compartir-se en línia. Per exemple, Googlebot segueix les etiquetes SRC o HREF per ubicar imatges i pàgines relacionades amb un nínxol concret. Atès que aquests rastrejadors no són els programes d'ordinador reals, no podem dependre d'ells ja que són capturats pels llocs web i blogs creats dinàmicament. Quan es tracta d'indexar el vostre lloc web a través de Googlebot, haureu de tenir en compte que determinades pàgines i imatges no es indexaran correctament. Fins i tot les aranyes respectables i famoses obeeixen instruccions particulars i adreces del fitxer robots.txt. Es tracta d'un fitxer de document que informa a les aranyes i els robots quins han d'indexar i què no han de rastrejar. També podeu indicar als robots que no segueixin cap enllaç d'una pàgina amb les metaetiquetes específiques com "Googlebot" .

Com arreglar els robots?

Alguns bots són bons, mentre que els altres són dolents i s'han de desfer del més aviat possible. Els robots dolents no tenen res a veure amb els fitxers robots.txt, i hi són per recollir la informació confidencial, així com els vostres identificadors de correu electrònic. Per combatre els bots dolents i spam similar, heu d'utilitzar el javascript ja que ajuda a amagar les vostres adreces de correu electrònic. No obstant això, tot el que s'escrigui per evitar els bots dolents es trencarà pels pitjors robots en molt poc temps. Les empreses lluiten contra els robots malament i els donen el que busquen, amagant les seves adreces de correu electrònic i informació confidencial. Són prou intel·ligents per endevinar totes les adreces de correu electrònic en molt poc temps. Esperem que hàgiu aclarit les vostres confusions sobre quins són els robots i com funcionen. Ara coneixeu la diferència entre robots i aranyes o rastrejadors i com recopila informació sobre el vostre lloc web o bloc. Si teniu més preguntes a la vostra disposició, podeu publicar-les a la secció de comentaris i esperar una resposta aviat.

November 29, 2017