Back to Question Center
0

Semalt: la millor manera d'aturar els anuncis emergents

1 answers:

Google fa un bon treball de mantenir sota control les finestres emergents. És per això que els mars de finestres emergents que envaeixen la nostra experiència de navegació indiquen alguns problemes importants. Afortunadament, hi ha moltes maneres de fer front a aquests anuncis molestos i irritants. Desfeu-vos de les finestres emergents no desitjades i estranyes i l'anunci de bàner és un procediment bidireccional. En primer lloc, heu d'eliminar qualsevol adware o malware del vostre equip. En segon lloc, haureu d'utilitzar l'extensió del navegador per bloquejar les finestres emergents i els anuncis publicitaris - mac repairs palo alto ca. Algunes altres coses que haureu de tenir en compte són les següents:

Neteja de les finestres:

Lisa Mitchell, l'experta Semalt , explica que si executa el programa antivirus AVG i ha deixat de funcionar correctament, hauríeu de buscar una altra eina adware o anti-malware. La majoria dels experts recomanen Malwarebytes Anti-Malware, que és bo contra el programari maliciós i elimina molestos anuncis emergents del sistema. Un altre programa similar que podeu provar per a Windows 7 i Windows 8 és AdwCleaner de Xplode, que s'orienta a totes aquelles barres d'eines, invasors de navegador i adware que creen finestres emergents en un gran nombre. Hi ha una versió falsa i il·legal d'AdwCleaner que us demanarà que pagueu alguna cosa per eliminar les finestres emergents i l'adware. No hauríeu d'optar per això i descarregar només la versió original d'aquesta eina..

Complements del navegador:

Per comprovar les extensions i complements en Windows 7 i Windows 8, heu de fer clic a la icona de la part superior i fer clic a l'opció Complements del menú desplegable. Tots els complements tenen botons separats per deshabilitar, eliminar i opcions. Només heu de fer clic al botó Inhabilitar i detectar el malware i mostrar anuncis molestos emergents al vostre sistema operatiu. Un altre mètode per reduir el nombre d'anuncis emergents a Windows 7 i Windows 8 és instal·lar el programari Ublock Origin. El programa ha estat presentat per Raymond Hill i pot consumir diferents malware i adware que causen finestres emergents. Ve amb un grapat de filtres com EasyPrivacy i EasyList. També podeu optar per Ghostery, que és la millor i més sorprenent eina per bloquejar els anuncis emergents. També pot bloquejar anuncis de Facebook, anuncis de DoubleClick i anuncis de Google Translate .

Atureu-vos a la pel·lícula:

Les finestres emergents fàcilment atacen llocs web i sistemes operatius que utilitza per promocionar diversos productes en línia i guanyar diners. Es diu foistware, que inclou plataformes com Google, Microsoft Bing, Ask, PUP i Google Chrome. Una solució fàcil és que instal·leu un programa conegut com Unchecky. Bloqueja o elimina els paquets d'ofertes que es veuen legítimes i apareixen en forma de finestres emergents.

Atura les actualitzacions de Windows 10:

Microsoft intenta obtenir el nou sistema operatiu Windows 10 en diversos dispositius i instal·lar una petita utilitat GWX (Get Windows 10) a Windows 7 i Windows 8. Us demana que actualitzeu de manera gratuïta, que no us hauria de fer. Us recomanem el Panell de Control de GWX de Ultimate Outsider si voleu bloquejar les notificacions promocionals de Microsoft i molestos elements emergents. D'altra banda, podeu provar el bloqueig d'anuncis d'Ed Bott i desfer-vos d'aquestes finestres emergents i anuncis publicitaris que creen un embolic a Internet.

November 30, 2017