Back to Question Center
0

Semalt: Per què el contingut fresc és important per al vostre lloc web i SEO

1 answers:

De fet, els motors de cerca tenen una gran influència sobre com han de ser els llocs webconstruït La majoria dels motors de cerca posen èmfasi en la qualitat del continguti actualitza la periodicitat. Per tant, per seguir sent rellevant, heu d'actualitzar el vostre contingutfreqüentment. Julia Vashneva, Gerent d'Èxit del Client de Semalt Serveis Digitals,explica per què el contingut nou és el factor clau que causa l'èxit del vostre lloc web.

1. Rastreig freqüent per motors de cerca

Si el vostre lloc web s'actualitza periòdicament amb nous articles i pàgines web, llavors el motor de cercaels rastrejadors visitaran aquest lloc sovint. Això significa que la indexació del vostre lloc aniràmés ràpid. Quan els motors de cerca visiten regularment el vostre lloc, podeu aconseguir un rànquing més altsi el vostre contingut és valuós. Cada vegada que afegiu contingut nou al vostre lloc web, els motors de cercatome nota d'això i reorganitzeu la classificació del vostre lloc. Per tant, actualitzeu el vostre lloc webregularment per augmentar les possibilitats d'aconseguir un rànquing més alt.

2. Augmenta el potencial de l'autoritat del lloc web

L'estratègia clau per augmentar l'autoritat del vostre lloc web és crear més contingut.Publica contingut més valuós i actualitzat i segur que donaràs un lloc al teu llocmajor potencial d'autoritat..Si feu una ressenya sobre els llocs d'autorització al vostre nínxol, vosaltreses donarà compte de que tenen milers de pàgines indexades per Google. Si vostè ésdeterminats a unir-se a la seva lliga, llavors heu de publicar contingut més rellevant. Si tusón coherents a l'hora d'escriure més contingut sobre un tema en particular, guanyareu confiançapersones i cercadors. La puntuació de l'autoritat del vostre lloc augmentarà a mesura que arribeuconfiava cada vegada més. Construeix la teva reputació per estar actiu a les plataformes i els fòrums de les xarxes socials.

3. Més contingut significa més paraules clau

Quan creeu contingut nou periòdicament, el vostre lloc tindrà moltes paraules clau. En crear paraules clauarticles centrats, tindreu l'oportunitat d'orientar a més visitants. Els motors de cercatambé reconeixerà el vostre lloc i us enviarà més visitants. Encara que Google no es basaMolt pes sobre el nombre de paraules clau al vostre lloc web, encara és important situar-separaules clau i al voltant del vostre article. Les paraules clau són utilitzades pels motors de cerca per indexar les vostres dadeslloc basat en matèria. Recordeu no incloure el vostre article amb paraules clau com aquestatraurà motors de cerca de sancions .

4. Mantingueu informats els vostres lectors

Les actualitzacions regulars mantindran actualitzats els seus subscriptors i visitants amb els esdeveniments i els canvisen la vostra indústria. El contingut fresc té el poder de convertir visitants nous en clients.Amb la publicació de noves dades amb freqüència, mantindrà la seva audiència compromesa. Aquesta voluntatGuanyeu la lleialtat a llarg termini dels clients i, per tant, el vostre lloc creixerà en popularitat irànquing. Proporcioneu als vostres visitants informació convincent sobre els vostres productes i serveis.Expliqueu als visitants sobre els beneficis dels vostres productes i per què els necessita. Quan tuproporcioneu la informació suficient als clients potencials, els ajudeu a prendre la decisió correcta,i el més probable és que comprin els vostres productes Source .

November 27, 2017