Back to Question Center
0

Semalt: Per què els informes de correu brossa són dolents i com identificar-los?

1 answers:

Si teniu un lloc web d'empresa o un bloc, és probable que trobeu el problema dels comentaris de correu brossa. Com més famós sigui el vostre bloc, més comentaris de correu brossa poden rebre. Malauradament, no hi ha res més que frustrar-vos o instal·lar uns quants connectors per desfer-se dels comentaris de correu brossa.

Comentaris, Pingbacks i Trackbacks:

Abans d'anar més enllà, Frank Abagnale, expert en Semalt , explica aquí la diferència entre aquests 3 termes:

Comentaris: els comentaris es creen quan un bot o humà utilitza l'àrea de comentaris del vostre bloc per expressar les seves idees o pensaments .

Pingbacks: els pingbacks es creen automàticament quan una persona torna a publicar la vostra publicació al seu propi lloc web .

Trackbacks: el trackback és una notificació manual dels spammers que han arribat al vostre bloc i han creat un procés automatitzat per irritar-vos amb comentaris spam

Desafortunadament, els trackbacks, els pingbacks i els comentaris són perjudicials per al vostre lloc web i hauríeu de desfer-se'n a qualsevol cost.

Per què els comentaris de correu brossa són dolents?

Alguns webmasters i bloggers intenten inflar la quantitat de comentaris i mantenir l'aprovació de l'aplicació dels comentaris que consideren legítims. Ni tan sols saben que els comentaris de correu brossa han arribat als seus blocs i els crearan problemes .

Google i altres motors de cerca estan trencant els enllaços defectuosos..No inclou els llocs i els blocs amb enllaços de baixa qualitat o dolents, sinó que inclou tot tipus de llocs web que intenten crear els seus propis enllaços a les seccions de comentaris. Google no agrada els blocs o els llocs web amb molts comentaris que contenen enllaços d'entrada a altres llocs web.

Els comentaris de spam mostren una manca de moderació i comprensió. És cert que els comentaris de correu brossa mostren que no teniu cap comprensió i que no poden moderar els comentaris correctament. Per exemple, si teniu un lloc web tecnològic i rebeu comentaris relacionats amb vehicles o educació, és probable que algú intenti deixar els enllaços a la vostra àrea de comentari i això és el que heu de modificar.

Els visitants perdran fe en els vostres productes o serveis. Significa que quan algú fa clic als enllaços de la zona de comentaris i es redirigeix ​​a alguna cosa fora de context, pot perdre la seva confiança en la seva marca i no comprarà els seus productes i serveis en el futur.

Com identificar els comentaris de correu brossa?

És difícil identificar els comentaris de correu brossa, i alguns bloggers i administradors web només aprobaran una gran quantitat de comentaris cada dia. Però podeu tenir en compte les següents coses:

Vols que els teus lectors facin clic a coses irrellevants? Si no, no hauríeu d'aprovar els comentaris que no pertanyen al vostre article i no tenen res a veure amb els vostres temes. D'altra banda, podeu eliminar els enllaços als llocs web d'aquests comentaris, editar-los una mica i obtenir-los aprovats.

Cal verificar el nom real i l'identificador de correu electrònic mentre s'aprova un comentari. Assegureu-vos que la persona hagi utilitzat algunes paraules clau al comentari, però no hauria d'haver un farciment de paraules clau. Per això, podeu instal·lar un complement Spammer de SEO .

És el comentari relacionat o específic de la vostra publicació? Heu de verificar-lo correctament si el comentari està relacionat amb el vostre article o no. No cal seguir aprovant un gran nombre de comentaris si no pertanyen al vostre lloc o bloc .

Pel que fa al seguiment dels comentaris de correu brossa, només heu de tenir en compte els punts anteriors, i heu d'estar bé. Alguns llocs web i blogs utilitzen connectors específics per desfer-se dels comentaris de correu brossa, com Akismet Source .

November 30, 2017