Back to Question Center
0

Semalt presenta els articles més estranys de Wiki sempre

1 answers:

És molt fàcil caure al forat del wiki mentre navegueu per la Viquipèdia. Pots buscar els actors que van tenir els millors papers a les pel·lícules de Hollywood i després van començar a buscar les seves dones i van trobar que no van anar a l'escola secundària i que van començar les seves carreres molt d'hora. Wikipedia ha celebrat recentment el seu quinzè aniversari, i el lloc comença a proporcionar informació per als nens que realitzen les seves tasques i tasques. Amb una gran quantitat de dades i informació a la seva mà, aquí, Oliver King, el Semalt Customer Success Manager, ha completat els articles més estranys i esgarrifosos de Wiki de tots els temps:

1. Vladimir Demikhov

Vladimir Demikhov era un científic famós i renovat que va introduir els conceptes de trasplantament d'òrgans per primera vegada. De 1930 a 1950, va realitzar alguns experiments i va transplantar un cor humà cap a un mico - kaubiku rehvid plus. Posteriorment, va trasplantar els caps de gossos amb èxit. Durant la dècada de 1960, aquest científic va poder transplantar un cap de gos, convertint-lo en un animal de dos caps. Es creu àmpliament que el Dr. Robert White, un neurocirurgià que va desenvolupar els trasplantaments cap als micos, va quedar bastant impressionat per l'obra de Deminkhov .

2. Joyce Carol Vincent

El cadàver de Carol Vincent va ser trobat al seu apartament de Londres, que semblava estrany i inusual com el cos mort com ara estès allà durant més de tres anys. A causa de que les factures es pagaven automàticament, la televisió i la calefacció funcionaven, i la part de la seva renda es pagava, tothom creia que Joyce estava viu. Uns dies abans de la seva mort, aquesta jove havia tallat contactes amb els seus familiars i amics .

3. Jennifer i June Gibbons

eren bessons bells que reflectien els moviments dels altres i parlaven els uns als altres d'una manera que ningú no podia mai entendre. Malgrat els intents de separar-los enviant-los a diferents escoles, els bessons es van tornar catatònics i es van aïllar fins que es van reunir durant tota la seva vida. Aviat es van convertir en delinqüents i van ser enviats a l'hospital, on van estar catorze anys. Jennifer va combatre complicacions greus i va morir d'inflamació i juny va viure una vida regular després d'això. 10)

4. Armin Meiwes

Aquest home alemany va guanyar notorietat per assassinar i menjar una persona que es va lliurar a Armin a Internet. Havia publicat un anunci al lloc, The Cannibal Café, on Meiwes va declarar que buscava algú que fos assassinat i consumit. Un home de Berlín, Bernd Jürgen Armando, va respondre al seu anunci i Miewes va amputar el penis de Brandes i ho va cuinar correctament.

5. Naixement del taüt

És àmpliament considerat com l'extrusió fetal post mortem i pertany a la història d'una dona embarassada. A causa de la preservació química moderna de cadàvers i medicaments avançats, aquests casos poques vegades es produeixen. Però al segle XV, les autoritats mèdiques van informar d'aquests incidents en un gran nombre.

6. Colònia Roanoke

Aquest mapa del Roanoke va ser trobat abandonat, i la configuració pertany a Carolina del Nord. Sir Walter Raleigh va enviar a més de 100 colons per establir una ciutat a la badia de Chesapeake. Aquesta ciutat estava presidida per John White. Quan es va demanar als blancs que visitessin Roanoke per consultar els pobladors, va trobar un esquelet i la colònia va ser anomenada com la colònia perduda .

7. La llista de misterioses desaparicions

Aquesta llista de misterioses desaparicions inclou moltes persones que van desaparèixer de la façana de la Terra, i ningú sap on van ser.

November 29, 2017