Back to Question Center
0

Semalt presenta tipus principals de filtres de correu brossa que heu de provar

1 answers:

Igor Gamanenko, el Semalt Customer Success Manager, afirma que actualment el correu brossa s'ha convertit en un nom familiar, i més del vuitanta per cent de tot el trànsit de correu electrònic és inútil i sense sentit. Significa que la correspondència activa a través del correu electrònic no és possible sense protecció contra correu brossa. Mentrestant, el correu electrònic comercial no sol · licitat (UCE) és un missatge no desitjat digital que també es denomina spam. En alguns casos, és absolutament inofensiu i no causa problemes, però de vegades, pot inserir codis i virus maliciosos tant en el vostre sistema informàtic com en el lloc web. Si teniu en compte una gran quantitat de correus electrònics enviats a tot el món, heu de tenir en compte els filtres d'spam de correu electrònic i provar-los tots per trobar el que compleixi els vostres requisits.

Filtre d'spam de contingut per a adults:

El correu brossa de contingut per a adults és un dels tipus més comuns de correu brossa de correu electrònic i el filtre que s'utilitza també s'anomena filtre de correu brossa per a adults. De vegades, els hackers i els spammers atrauen als usuaris productes i serveis dissenyats per augmentar la potència sexual. Permeten enllaços d'entrada als seus llocs web o anuncis pornogràfics i volen promocionar aquest contingut a Internet. Durant uns quants anys, les persones han començat a crear filtres per al correu brossa de contingut per a adults..Per crear aquest filtre, només heu d'anar a l'àrea de filtre de la vostra adreça de correu electrònic, crear un filtre i afegir un URL al lloc per a adults que us ha estat irritant durant un temps .

Filtres de correu brossa i de salut:

Aquest tipus de filtre de correu brossa de correu electrònic és beneficiosa per als llocs web i remitents que anuncien productes de pèrdua de pes, tractaments de cura de la pell, medicaments per a la millora de postura, medicaments no tradicionals i xinesos, així com suplements dietètics. Si sou propietari d'un lloc web, podeu instal·lar un complement pertinent de WordPress per evitar aquest correu brossa. I si heu estat rebent aquestes ofertes falses al vostre correu electrònic, simplement haureu de crear un filtre i afegir-los a aquest filtre per evitar que enviïn missatges molestos en el futur.

Filtres polítics d'spam:

L'spam polític es diverteix en forma d'amenaces polítiques i activitats de mudslinging. Els extremistes, els terroristes i els pirates informàtics participen en la difusió d'aquest correu brossa a Internet. Són persones amb idees negatives i no respecten els valors humans. És per això que segueixen enviant correus electrònics no desitjats tot el dia i no us importen les polítiques de seguretat ni de compliment de la llei. Els filtres de correu brossa polítics són fàcils de crear, i poden ajudar-vos a eliminar aquests correus electrònics sospitosos, amenaces potencials i els riscos de perdre els vostres diners.

Conclusió

És cert que el correu brossa, virus, malware i correu brossa constitueixen una gran amenaça per als usuaris en línia. Els hackers i els spammers usen tècniques diferents per irritar-nos i robar-nos els nostres diners. Si no heu creat cap filtre per a aquests correus electrònics, heu de mantenir-vos allunyats dels correus electrònics no sol · licitats que poden incloure ofertes comercials il·legals, respostes automàtiques, virus, malware i tot tipus de correu brossa que pugui causar problemes greus per a vostè. D'una manera o altra, el correu brossa de correu electrònic és un gran problema, però hi ha filtres per resoldre la majoria dels problemes que es produeixen a Internet Source .

November 30, 2017