Back to Question Center
0

Semalt presenta trucs simples per eliminar el registre d'usuaris de WordPress Spam

1 answers:

Per als nous usuaris de WordPress, és possible que rebeu moltes notificacions de falsos comptes de registres de comptes nous que apareixen al vostre lloc web de WordPress. En la majoria dels casos, aquests són llocs web de correu brossa que condueixen aquest trànsit dels dominis de correu electrònic de referència. És essencial que cada propietari del lloc web posi fi al spam de WordPress.

Algunes de les tàctiques que utilitzen les persones per evitar el correu brossa de WordPress estan disponibles en aquesta directriu de SEO proporcionada per Jack Miller, un expert excel·lent de Semalt - look up boat values.

Podeu aturar les activitats dels bots de correu brossa com els registres de comptes d'usuari falsos. Aquests són fitxers d'inici de navegador basats en programari maliciós que no necessàriament provenen dels visitants humans. Els spambots intenten enganyar el sistema per actuar com si fossin autèntics visitants legítims. Podeu aturar el correu brossa de WordPress utilitzant algunes de les tècniques següents:

1. Estableix la funció d'usuari per defecte a WordPress

Una forma segura d'aturar el correu brossa de WordPress pot canviar la configuració predeterminada del registre d'usuaris. Quan aquesta opció està oberta per a tothom, els botnets poden obrir nous comptes. Aquesta característica fa que les notificacions molestes del nou compte d'usuari estiguin configurades. Per aconseguir-ho, inicieu sessió al vostre compte de WordPress i aneu a la configuració, a continuació, en general. Des d'aquesta secció, desmarqueu el botó "membre". D'aquesta manera, ningú pot registrar-se en un compte del vostre lloc web. Per permetre registres selectius, podeu configurar aquest botó per subscriure's. L'opció d'abonat pot oferir una manera segura d'autenticar nous comptes d'usuari al lloc web.

2. Ús de formularis d'inscripció d'usuaris

Per als iniciadors de llocs web que necessiten que els usuaris s'incorporin als seus llocs web, és essencial crear formularis d'inscripció d'usuaris. Els formularis de registre personalitzats poden combatre l'efecte dels bots de correu brossa que poden crear nous comptes d'usuari. Una forma creativa de formular un formulari d'inscripció personalitzat pot incloure l'ús dels addons de registre d'usuaris de WordPress. Podeu obtenir un formulari més segur que el formulari predeterminat de WordPress. Cerqueu, instal·leu i activeu un complement de formulari de registre. Des d'aquest menú, podeu crear els vostres formularis d'inscripció personalitzats .

3. Activa l'activació del correu electrònic

Habilitar la funció d'un enllaç d'activació per correu electrònic pot ser una bona mesura de seguretat per adoptar. Spambots no pot evitar aquesta mesura de seguretat, a diferència dels visitants humans. Aquesta configuració significa que un usuari ha de tenir una adreça electrònica vàlida. A partir d'aquí, han de poder fer clic a un enllaç d'activació que s'envia a la seva adreça de correu electrònic per verificar. Per habilitar aquesta funció, podeu permetre l'enviament del missatge de correu electrònic del menú del mètode de verificació de l'usuari. Per arribar a aquesta configuració, aneu al registre d'usuari.

4. Utilitza l'aprovació de l'administrador

Alguns llocs web poden no tenir molts usuaris. En aquest cas, podeu decidir aprovar els comptes d'usuari manualment. Podeu acceptar o denegar un registre de compte d'usuari sota la configuració i, a continuació, el registre de l'usuari. Aquest mètode és fàcil d'utilitzar i la gent pot controlar els missatges de correu electrònic per obtenir un compte d'usuari.

5. Utilitza el codi captcha

Els Captchas fan un criteri d'inscripció de lloc web pur basat en l'ésser humà. Podeu deixar de WordPress spambots utilitzant captchas. Aquestes tasques d'intel·ligència humana garanteixen que només un ésser humà pugui saltar aquesta autenticació particular.

November 30, 2017