Back to Question Center
0

Semalt: Què és un correu brossa de correu electrònic? Per què el Govern s'ocupa d'això?

1 answers:

El correu electrònic per correu brossa és molest i perillós per a vosaltres. Igor Gamanenko, el semalt expert, explica que es produeix quan els spammers difonguin els productes maliciosos en línia, i el seu objectiu principal és la vostra adreça de correu electrònic. Fins i tot quan informeu una gran quantitat de remitents estranys a Gmail, Yahoo i Rediff, no podeu desfer-vos de correu brossa completament, ja que els pirates informàtics utilitzen tècniques diferents per als usuaris objectiu.

Per definició, el correu brossa de correu electrònic és quan un correu electrònic compleix algun dels següents criteris:

Per què els governs es preocupen pel spam de correu electrònic?

El govern federal dels EUA i la Comissió Federal de Comerç (FTC) van mostrar preocupacions sobre el correu brossa de correu electrònic i van iniciar un acte federal de Can-Spam el 2003. Segons aquest acte, els usuaris poden registrar els seus correus electrònics, i la FTC supervisarà periòdicament les activitats a les seves adreces de correu electrònic. El principal deure de la FTC és protegir millor els drets dels consumidors i usuaris.

Assabenta't que el correu brossa del correu electrònic us pot posar en risc de moltes maneres. Alguns d'ells s'han discutit a continuació:

 Riscos financers i de privacitat:  A mesura que els correus electrònics de correu brossa estan dissenyats i desenvolupats per sol·licitar la informació financera i les dades confidencials com ara els identificadors de PayPal, els números de targetes de crèdit, així com dades privades com el número de seguretat social dels usuaris, aquestes dades s'utilitzen per a robatoris d'identitat i diferents tipus de delictes en línia. L'acte Can-Spam no impedeix que els correus electrònics arribin a la safata d'entrada, sinó que restringeixi el nombre de spammers bloquejant les seves adreces IP durant tota la seva vida.

 Protecció dels infants:  Es va desenvolupar l'acte de correu brossa per eliminar un gran nombre de correus electrònics no sol · licitats que anuncien serveis adults i inútils per als nostres fills. No hi ha cap manera específica d'evitar que els nostres fills comparteixin les seves adreces de correu electrònic, però podem filtrar la quantitat de remitents que garanteixen la seva seguretat en línia.

Per què els spammers envien correus electrònics de correu brossa?

Les possibilitats són que els spammers vulguin piratejar les vostres adreces de correu electrònic, vulgueu accedir als vostres ordinadors, desitjar obtenir beneficis financers amb els vostres detalls i voleu irritar els vostres amics i familiars en línia enviant-los missatges estúpids tot el temps. D'altra banda, alguns d'ells envien correus electrònics de correu brossa per anunciar els seus propis productes i intenten enganyar als usuaris amb les seves cridaneres imatges i clips de vídeo. D'una manera o altra, els correus electrònics de correu brossa són perillosos, i haureu de crear filtres per als identificadors i remitents electrònics sospitosos, garantint la vostra protecció i seguretat a Internet. Si us capturen els spammers, podeu perdre molts diners i veure que el vostre negoci es destrueix a causa de les seves activitats sospitoses i il·legals. No podeu subscriure-vos a butlletins estranys i no comprar res a les botigues en línia que no siguin confiables Source .

November 30, 2017