Back to Question Center
0

Semalt Shares Consells i eines vitals per combatre WordPress Comment Spam

1 answers:

Si teniu un lloc de notícies o blocs populars, és probable que rebeu molts comentaris de correu brossa cada dia. Afortunadament, hem après a combatre els comentaris de correu brossa a WordPress, i s'han introduït moltes tècniques amb el temps. Si sou novell i no saps com començar, has de tenir en compte aquests consells i eines vitals per combatre els comentaris de correu brossa a WordPress, tal com explica Igor Gamanenko, un expert impressionant de Semalt.

1. Activa el connector d'Akismet:

És segur mencionar que Akismet és un dels plugins més famosos i valuosos per als llocs i blocs de WordPress. No cal que la descarregueu, ja que aquest connector s'instal·la a cada compte de WordPress. Però hauríeu d'ajustar la configuració segons els vostres requisits manualment. Akismet és l'eina més confiable a l'hora d'eliminar els comentaris de correu brossa. Automàticament filtra comentaris inútils i no permet publicar publicacions brossa al vostre bloc.

2. Nofollow Enllaços de comentari:

Els nous bloggers i administradors web creuen que l'ús de connectors per eliminar els atributs nofollow de l'enllaç de l'autor de comentaris és segur, però estan equivocats. De fet, els enllaços nofollow i dofollow són essencials per millorar el posicionament dels motors de cerca del vostre lloc web..Fins i tot els comentaris no spam són enviats per humans reals perquè no pugueu evitar-los amb connectors ordinaris. En comptes d'això, haureu de treure manualment aquells comentaris que semblin il·legítims. Si no esteu utilitzant cap connector a aquest respecte, moveu-vos a la nostra tercera adreça.

3. Redueix el correu brossa de comentaris amb galetes:

Aquest mètode és útil només quan sap com funcionen les cookies i com fer-les activar. El complement de les galetes per a comentaris és un dels millors i aconsegueix els teus treballs fàcilment. La majoria dels brossa i bots són guions automatitzats, i podeu desar-ne el lloc reduint la quantitat de comentaris d'spam fent servir les galetes.

4. Bloqueja el comentari de correu brossa Bots amb Honeypot:

La tecnologia Honeypot és una de les més eficaces a l'hora d'enganxar spambots en línia. En primer lloc, heu d'instal·lar i activar el complement WP-Spam Fighter. Una vegada activat, aneu a la secció Configuració »WP-Spam Fighter i no us oblideu d'habilitar la protecció de honeypot. Definitivament, protegirà el vostre lloc dels comentaris i bots de correu brossa diàriament.

5. Afegiu la verificació Captcha:

Per afegir la verificació captcha, la millor eina és WP-reCAPTCHA. Amb aquest programa, podeu habilitar fàcilment els reptes de captcha en els formularis de comentaris, impedint que els pirates informàtics i els spammers no us irritin diàriament amb comentaris d'spam. Permetin-me que us digui aquí que els éssers humans i els robots només poden inserir aquest captcha ni tan sols reconèixer les paraules esmentades a la captcha; d'aquesta manera, estarà segur que el vostre lloc està protegit contra comentaris inútils i no desitjats.

6. Desactiva els comentaris als fitxers adjunts dels mitjans:

La millor part de WordPress és que crearà automàticament els fitxers adjunts i pàgines on els visitants poden veure les imatges i deixar els comentaris segons els seus desitjos. Això us evitarà automàticament rebre comentaris de correu brossa perquè els humans reals interactuaran amb el vostre lloc web. Podeu desactivar els comentaris dels fitxers multimèdia, del contingut i dels fitxers adjunts rellevants. Desactivar aquests comentaris guardarà el vostre lloc de WordPress dels spammers i els pirates informàtics Source .

November 30, 2017