Back to Question Center
0

Semalt: tipus de correus electrònics de correu brossa i comentaris de correu brossa que podeu obtenir

1 answers:

És segur mencionar que més del 92% de webmasters i bloggers estan cansats dels correus electrònics de correu brossa i els comentaris de correu brossa. De vegades, les persones que van acceptar rebre butlletins, en lloc de començar a rebre correus electrònics no desitjats i comentaris de correu brossa durant tot el dia. Tractar-se amb aquests dos problemes només és possible quan coneixeu tot sobre els seus tipus. Aquí, Michael Brown, el Semalt Customer Success Manager, ha mencionat els diferents tipus de correu brossa i correus no desitjats que podeu obtenir tot el temps .

Social Media Expert Spam:

Els experts en mitjans socials i els venedors en línia saben que el correu brossa en les xarxes socials és un problema important per a diverses empreses i marques a Internet. Mentre estigueu ocupat amb les promocions dels vostres productes i serveis a les xarxes socials, especialment a Facebook i a Twitter, potser us ataceu per correu brossa - appraising machinery and equipment. Els estafadors i hackers de xarxes socials volen saber tot sobre la vostra adreça de correu electrònic i el lloc web. A continuació, utilitzen aquesta informació per enviar missatges estranys o deixar comentaris molestos al vostre bloc; tot això és possible a través dels llocs de les xarxes socials .

Lucky Winner Spam:

El guanyador afortunat de correu brossa es produeix quan la gent es queixa de no guanyar premis a Internet. Per exemple, si esteu jugant alguns videojocs o utilitza una sèrie d'aplicacions en línia, és possible que vulgueu guanyar premis en efectiu o descomptes per comprar en línia. Aquí és on comença el guanyador afortunat de correu brossa, els hackers saben quins usuaris estan interessats a guanyar alguna cosa i atraure-los amb les anomenades ofertes i ofertes sorprenents .

Spam d'ocupació del somni:

Aquest és un altre tipus d'spam de correu electrònic i comentaris spam que pot causar problemes per a vostè. Els usuaris que vulguin obtenir el treball del somni en molt poc temps, solen quedar atrapats pels spammers i comencen a rebre missatges no desitjats tot el temps. A més, els bloggers que acaben de desenvolupar els seus blocs o llocs web també poden esdevenir víctimes del correu brossa del treball dels somnis, ja que els spammers els atrauen amb retallades a l'èxit. No és segur posar-vos en contacte amb persones que no coneixeu res. Per garantir la vostra seguretat, mai no haureu de compartir l'URL o l'adreça de correu electrònic del vostre bloc amb un desconegut .

Spam d'iPad gratuït:

Si algú us ofereix serveis gratuïts d'iPad, és probable que us engaqui i que us robin la informació confidencial. Aquest correu brossa crida a aquells que no tenen coneixements bàsics i avançats d'Internet. Tots els correus electrònics i comentaris que indiquen que heu guanyat iPads gratuïts són bons per res. Mai no hauria d'obrir els seus fitxers adjunts i llegir els seus missatges perquè els spammers infectaran el vostre equip amb programari maliciós o virus .

Pèrdua de pes Spam:

L'obesitat és un dels principals problemes a Internet, i moltes persones volen alliberar quilos més a l'instant. Lamentablement, no hi ha accés directe a això, i hauríeu de treballar molt bé. Els que afirmen que podeu perdre pes en cap moment són en realitat els spammers. Poden deixar enllaços als seus llocs maliciosos a la secció de comentaris o enviar correus electrònics de correu brossa amb regularitat. Heu de tenir cura quan compartiu les vostres dades personals amb ningú perquè la majoria de les persones a Internet són pirates informàtics .

November 30, 2017