Back to Question Center
0

Semalt: Tipus de temes de WordPress que necessites saber

1 answers:

Seleccionar el tema correcte de WordPress és una de les opcions més difícils que farà per al vostre lloc web o bloc. Una de les millors característiques dels temes de WordPress és que podeu donar un aspecte professional i millorat al vostre lloc i no necessiteu cap experiència per desenvolupar o dissenyar un lloc web. Els temes de WordPress deixen una bona impressió del vostre contingut als lectors i canvien la forma en què es renderitzen les vostres pàgines web. Els temes poden fer que els llocs o blocs es vegin diferents amb un simple clic.

A més de controlar l'aspecte general del vostre lloc o bloc, els temes de WordPress tenen un paper crucial o important en SEO (optimització de motors de cerca). SEO és un procés d'optimització o de potenciació del vostre lloc o bloc perquè es classifiqui bé a les pàgines de resultats del motor de cerca (SERP). Google, Bing i Yahoo prefereixen els llocs web amb grans temes i els classifiquen per a una varietat de paraules clau. Podeu obtenir ingressos fàcilment del vostre lloc i conduir el trànsit orgànic en poques setmanes.

Oliver King, un expert líder en Semalt , descriu que hi ha tres tipus principals de temes de WordPress:

1. Temes Premium de WordPress:

Els temes Premium de WordPress són de gran qualitat i desenvolupats per millors autors o grans empreses. Hauríeu de pagar alguna cosa per accedir a aquests temes, els seus widgets, els menús i totes les opcions. Els temes premium us costen entre $ 50 i $ 500 per lloc web i tenen llicència..Ofereixen els següents avantatges als llocs web:

  • Codis d'alta qualitat
  • SEO és fàcil
  • Implementar els estàndards web avançats, més grans i últims
  • Els temes premium estan molt optimitzats i funcionen bé
  • Són més flexibles que els temes gratuïts i proporcionen suport complet als usuaris

2. Temes de WordPress gratuïts:

És segur mencionar que hi ha milers de temes de WordPress gratuïts a Internet. La millor part és que no necessiteu pagar res per accedir als temes i instal·lar-los i activar-los a l'instant. Aquests temes estan presents al directori del tema de Wordpress i vénen en una gran varietat de matisos, dissenys i dissenys. Una de les principals desavantatges dels temes gratuïts és que no poden ajudar-vos a millorar el vostre lloc web de manera millor. Els desenvolupadors professionals han dissenyat els temes i els han posat a disposició en línia, però només hi ha algunes opcions per beneficiar-se.

Com que els temes de WordPress tenen un impacte important en el vostre lloc web, SEO, percentatge de rebots, el seu rendiment i la extensibilitat del vostre bloc, heu de preferir els temes premium als temes gratuïts de WordPress. Si no teniu prou diners per comprar els temes premium, podeu provar Vint Tretze o Vint Dotze, quins són els dos millors temes gratuïts de WordPress.

3. Temes personalitzats de WordPress:

Els temes personalitzats de WordPress són més coneguts per la seva aparença única i sofisticada. Aquests temes requereixen que accediu a les botigues en línia i tingui les seves característiques específiques. Els desenvolupadors i dissenyadors desenvolupen els temes personalitzats per a llocs o marques professionals a una càrrega molt elevada. Ofereixen moltes opcions i flexibilitat, però aquestes característiques estan limitades als usuaris que han pagat la seva tarifa.

Una de les desavantatges principals és que els temes personalitzats són bastant cars, que van des de $ 600 fins a $ 6,500, depenent de com és un dissenyador expert i famós. Els millors exemples són el tema personalitzat de House of Rose i el tema personalitzat de Side Income Source .

November 29, 2017