Back to Question Center
0

Semalt transmet informació crucial sobre com bloquejar Spam de referències amb Nginx

1 answers:

Quan aprofiteu el vostre programari d'anàlisi buscant oportunitats i idees, és possible que hagueu trobat alguns spams de referència. Aquestes referències han existit durant molt de temps, però Darodar els ha portat a un altre nivell.

Ivan Konovalov, el Semalt Customer Success Manager, diu que Darodar és una eina falsa de SEO, que ha segrestat la botnet. Es va crear una nova forma d'anunci on s'utilitza una estratègia per la qual el vostre lloc web serà inundat per diferents IPs, països i fins i tot dispositius en diferents moments, però tots tindran la mateixa referència. Esperen que tan aviat com detecti aquest trànsit sospitós, haurà d'investigar més sobre això i, a la llarga, comprarà els seus productes - интернет нарды на zone com.

Quan Darodar va tenir èxit amb aquest tipus d'anunci, la majoria dels llocs web van començar a utilitzar referències spam, i ha arribat a un punt de corrupció i distorsió de l'anàlisi del lloc web. S'ha convertit en un dels principals delinqüents del lloc web .

Per què el referent de correu brossa és un problema?

A part de distorsionar i corrompre el vostre lloc amb dades irrellevants, el correu brossa és una gran pèrdua de temps. La majoria de la gent es queixa sobre la frustració que això pot tenir quan es tracta d'explicar sobre Darodar als clients i per què haurien d'ignorar-la. Tot i que és possible crear un filtre mitjançant Google Analytics per ajudar a filtrar els spammers de referència, l'únic que fa aquesta solució és enmascarar el problema .

Una vegada que els spammers rastregen o visiten el vostre lloc, comencen a utilitzar els recursos del vostre servidor, però no són coses que necessiteu. Carregar el vostre servidor significa que es torna lent per carregar, el que pot provocar altes taxes de rebots i mala classificació .

La clau per aturar aquest problema és bloquejar-la abans que tingui l'oportunitat de registrar-se al vostre lloc web com a referent. Hi ha diferents maneres d'aconseguir aquest objectiu, i un d'ells és utilitzar nginx. Només cal que seguiu els passos següents:

Creeu el següent directori global de regles nginx:

sudo mkdr / etc / nginx / global

sudonano / etc / nginx / global / referee spam. conf

Després de crear el directori, enganxeu el text següent a l'editor, a continuació, deseu-lo i sortiu;

##

# exclusions del referent

##

si ($ http_referer ~ "(semalt \ .com | botons per a lloc web \ .com)") (

estableix $ prohibit "1";

}

si ($ està prohibit) {

retorn 403; - +

}

Aquests passos l'ajudaran a detectar i bloquejar el botó de website.com i darodar.com. Aquests dos són els principals delinqüents del lloc web, però encara podeu bloquejar qualsevol altre spam de referència que vulgueu. La sintaxi d'expressions coherents pren el nom d'amfitrió, emet els períodes amb una línia recta i uneix-los amb una barra.

Al fitxer de configuració del lloc, afegiu;

Servidor {

tot el que ja és

inclouen / etc / nginx / global / *

}

La repetició d'aquest procés pot ser avorrit, ja que heu de fer-ho per a cada lloc, però el goog és que podeu utilitzar-lo de nou en el futur afegint nous directoris globals al directori / etc / nginx / global /. Si el vostre lloc web té un fitxer de plantilla, serà genial si l'afegiu.

Per assegurar-se que no hi ha errors d'escriptura, seguiu el següent:

Sudo nginx -t, després torneu a carregar la configuració de Nginx, i des d'aquí, el vostre lloc serà bo.

November 30, 2017