Back to Question Center
0

Semalt: Visitants falsos del lloc i com tractar-los?

1 answers:

Tots els administradors web utilitzen Google Analytics per fer el seguiment dels visitants del seu lloc web. Ivan Konovalov, el Semalt Customer Success Manager, afirma que si observeu pics en visites al vostre compte de Google Analytics, les possibilitats són que el correu brossa del referent hagi afectat el vostre lloc. Els llocs web i els blocs nous reben de 50 a 100 visites diàries, i si les estadístiques mostren més de 200 visites en alguns dies sense un SEO adequat, hauríeu de ser conscients del problema i intentar trobar la seva solució - awesome gadgets for kids.

El primer pensament serà que "el meu trànsit augmenta gradualment". Quan feu una excavació en aquestes figures, descobrireu que el correu brossa del referent està creant un embolic per al vostre lloc en silenci .

D'on provenen els visitants?

La majoria de llocs web i blocs reben resultats de llocs de cerca orgànica i de mitjans socials. Alguns dels administradors web opten per les referències, i els enllaços dels llocs esmentats es poden trobar a la secció Canals del compte de Google Analytics. Si observeu amb entusiasme, arribarà a saber que les referències augmenten cada dia i les referències addicionals no són bones per al vostre lloc. Tenir enllaços de llocs web de baixa qualitat o adults és un senyal que el vostre lloc web està en perill. Per a alguns, una referència més gran és bona, però en realitat no.

Qui està enllaçant al meu lloc web?

Aneu a la secció de Referències per reconèixer la quantitat de llocs que us han enviat el trànsit de referència durant dies. Probablement vegeu free-social-buttons.com, darodar.com, 4webmasters.org i sanjosestartups.com en aquesta àrea. Si feu servir aquests llocs web a Google, trobareu que en realitat són spammers de referència i segueixen enviant-vos tràfic fals gairebé cada dia. Significa que el trànsit procedent d'aquests llocs de referència no és més que un dolor per a tu.

L'spam de referència és la petició falsa enviada al vostre lloc per un script que parla del vostre referent HTTP. El referent HTTP és una peça d'informació que passa un navegador quan es mou d'un lloc web a un altre. Els tipus més nefasts configuraran el vostre referent HTTP als llocs web de correu brossa que pretenen promocionar a Internet. Si us preocupa la quantitat d'accessos que rep el vostre lloc o els clics d'aquests enllaços, mai no hauríeu de visitar els seus llocs web .

Per què el spam de referència és perillós?

Alguns llocs web publiquen els registres de referències i se centren a mentir altres beneficis als spammers. Quan les dades es publiquen a Internet, els spammers reben l'impuls a les seves pròpies pàgines web. Sembla que el motor de cerca rastreja fàcilment els seus llocs web o blocs, considerant-los legítims. El spam de referència és perillós pels motius següents:

  • Pot distorsionar el vostre compte de Google Analytics i la quantitat de visites sempre està inflada
  • Ens fa impossible comprovar quants visitants genuïns hem tingut al nostre lloc;
  • Augmenta el percentatge de rebots al 100%, i la durada de la sessió és sempre de 0:00:00;

Google i altres motors de cerca saben aquestes coses i poden reduir la classificació del vostre lloc en els pròxims dies. És per això que les consultes de correu brossa de referència són una mica agitades per als administradors web. Heu de prendre mesures serioses contra aquests llocs web sospitosos abans que sigui massa tard i el vostre negoci es destrueixi a Internet .

November 30, 2017