Back to Question Center
0

Usuaris no desitjats! Consells de Semalt Expert sobre el que es pot fer en contra d'ells

1 answers:

Una persona mitjana rep prop de 100 correus electrònics per dia; Alguns d'ells provenen dels webmasters mentre que els altres pertanyen a empreses o llocs de mitjans que promocionen els seus productes i serveis. De la mateixa manera, és possible que el vostre lloc web rebi molts visitants per dia, la majoria dels quals no tenen cap interacció ni interès en les vostres pàgines web. Quan naveguin pel seu lloc, de seguida ho deixen i no mostren cap interès en els seus articles. D'aquesta manera, el percentatge de rebots augmenta fins al 100%. Lisa Mitchell, el Semalt Customer Success Manager, diu que és important bloquejar tots els usuaris no desitjats perquè pugui assegurar la seva pròpia seguretat i la seva completa protecció - it consulting services near me.

1. Bloqueja usuaris individuals:

És fàcil bloquejar els membres individuals i evitar que contactin amb vostè en el futur. Podeu fer-ho a través dels seus respectius perfils. Per exemple, si algú us està irritant a Facebook o a un altre lloc de xarxes socials, podeu bloquejar-lo fàcilment fent clic a l'opció Bloqueja a la seva identificació de Facebook. De la mateixa manera, podeu bloquejar els usuaris no desitjats dels correus electrònics i informar els seus identificadors com a correu brossa. Si heu bloquejat un usuari, no podrà enviar-vos missatges, com ara les vostres publicacions, visiteu el vostre perfil internament o consulteu els vostres notícies. No obstant això, podrà veure la vostra foto de perfil i contactar-vos amb una altra identificació .

2. Excloeu grups de persones específics:

Si estàs cansat d'un grup de persones, hauríeu de consultar l'opció Configuració> Nou contacte a la secció de privadesa i impedir-los que contactin amb vostè en el futur. Aquí és on podeu afegir contactes, com ara identificadors de les xarxes socials o identificadors de correu electrònic, per bloquejar-los de manera instantània. Per exemple, si algunes persones no coincideixen amb el vostre perfil i s'han contactat amb vostè aleatòriament, podeu crear filtres al vostre compte de Gmail i afegir-ne els identificadors de correu electrònic .

3. Crea un identificador de correu electrònic temporal:

Una de les coses més simples i millors que podeu fer per evitar que la gent es posi en contacte amb vosaltres és crear identificadors de correu electrònic temporals. Això evitarà que els usuaris no desitjats enviïn missatges d'un sol ús, falsos i àlies, una i altra vegada. És una observació comuna que el 90% de les persones es registren en comptes en línia amb els noms originals i els identificadors de correu electrònic principal. Com a resultat, comencen a rebre missatges de persones desconegudes i sospitoses. La majoria dels correus electrònics s'envien per defecte a la vostra brossa o correu brossa, però molts d'ells s'envien a la safata d'entrada.

4. Anul·lar la subscripció a butlletins desconeguts:

Si heu subscrit una gran quantitat de butlletins informatius o serveis promocionals, és probable que rebeu desenes de correus electrònics cada dia. La millor manera de desfer-se dels usuaris no desitjats en línia és donar-se de baixa dels serveis que no us agraden. En altres paraules, haureu de donar-se de baixa dels butlletins o correus electrònics promocionals que us molesten gairebé a diari. Per fer-ho, feu clic al botó Cancel·la la subscripció i eviteu que els llocs d'extensió us enviïn missatges irritants. Anul·lar la subscripció és una de les millors maneres de reduir una quantitat de correu brossa que entra a la safata d'entrada .

November 30, 2017