Back to Question Center
0

Wiki per a les neurones - Semalt Expert

1 answers:

En aquest article, Oliver King, el Semalt Customer Success Manager, us explicarà com es pot transformar la tona d'informació en Wikipedia (Wiki) de la neurona. Els científics i professionals de la salut han recopilat dades sobre milions de milers de milions de neurones al nostre cervell, i la majoria d'ells han utilitzat les dades per crear una espècie de Wiki per a les neurones. El lloc web, NeuroElectro, va ajudar a accelerar els avanços de la recerca en neurociències i va proporcionar recursos centralitzats per recollir i comparar les dades de les funcions neuronals - getting links from high pr sitesi. La descripció d'aquestes dades només està disponible al Journal of Neurophysiology. Les nostres neurones es divideixen en més de 250 tipus segons les característiques físiques i funcionals. Els investigadors han estudiat les propietats i funcions dels diferents tipus de neurones durant anys, i les dades resultants es troben disperses entre centenars i milers de publicacions científiques i articles acadèmics. Els investigadors de la Universitat Carnegie Mellon recentment van recórrer a dades i van intentar organitzar les dades d'una manera millor. Nathan Urban del departament de BrainHubSM de la universitat diu que si voleu construir un cervell, haureu de saber quines parts funcionen millor. Sabem gairebé tot sobre les neurones i quina part del cervell estan presents, però poc se sap sobre les funcions i les propietats detallades. Per accelerar la comprensió de les neurones, hem de determinar com funcionen i quines són les seves propietats.

Recollir, afegir i refinar

Tripatia de la Universitat de Colúmbia Britànica recollir i estandarditzar les dades dels diferents tipus de neurones. A continuació, va publicar les dades al seu blog personal. Com que havia recollit les dades mitjançant la mineria de text, alguns investigadors van trobar que contenia errors i que cal arreglar-los el més aviat possible. Tripathy i els membres del seu grup van validar les dades, però no van crear cap mecanisme que pogués evitar que els usuaris marquessin el lloc web .

Sorpreses neuronals

El lloc web va ajudar als investigadors a trobar els grups de neurones que posseeixen les mateixes propietats fisiològiques i proporciona una millor comprensió de com funcionen les neurones. Per exemple, si un científic troba que una neurona del neocòrtex del nostre cervell és disparada, poden observar les altres neurones i assegurar-se que funcionen correctament. Amb aquesta informació, s'han redactat molts treballs d'investigació, i s'ha construït la nova hipòtesi. Per comprendre com es podria utilitzar neuroelectrò.org, alguns científics han comparat les dades electrofisiològiques de més de trenta tipus de neurones que també es van parlar en diferents tipus de literatura. Incloïa la neurona piramidal a l'hipocamp, que és responsable de la nostra memòria, i la neurona dopamina del cervell mitjà, que és responsable de les addiccions i el nostre comportament. L'Institut Nacional sobre la Sordesa, el Programa de Millora de la Recerca Universal de la Commonwealth del Departament de Salut de Pennsylvania i la National Science Foundation van recolzar aquesta documentació.

Publicacions publicades

Shreejoy J. Tripathy va treballar al laboratori d'Urban, i es va graduar en el Programa de Computació Neural de la Universitat de Pittsburgh per a la Base Neural del Cognició (CNBC). Va triar més de 10,000 articles publicats, que van combinar les dades fisiològiques que detallen com les neurones van respondre a diferents ingressos. Va fer un ús racional dels algoritmes de mineria de text per llegir tots els seus documents. Aquest programari va trobar amb èxit la proporció de neurones i la informació obtinguda sobre com es van completar els experiments.

November 29, 2017